Snart till salu

I populär förening med balkong i soligt västerläge

Simon Johansson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 64 simon.johansson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kapplandsgatan 48

2:a Högsbo

Kortfakta

Avgift:
3 303 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 59 kvm
Våning:
3/3, ej hiss
Adress:
Kapplandsgatan 48,
414 78 Göteborg
Slottsskogen
Slottsskogen
Marklandsgatan
Marklandsgatan
Intresserad av denna bostad - Simon
Intresserad av denna bostad - Simon

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på simon.johansson@lundin.se.

Välkomna till en av Kapplandsgatans finaste tvåor! Högst upp i huset hittar vi denna lägenhet med genomgående modern stil och eftertraktad västerbalkong. Stilrent kök i mörkare ton med otroligt bra förvaringsmöjligheter. Hallen binder ihop samtliga rum välkomnar in till en fantastisk lägenhet. I vardagsrummet finner man utgången till den rymliga balkongen där man kan njuta av sol större delen av dagen. Sovrummet är stort och ljust och i anslutning till det finner ni en rymlig walk-in-closet. Lägenheten bjuder på ljusinsläpp från två håll och ytorna är väl planerade med goda förvaringsmöjligheter. Tack vare att man kommer upp tre trappor får man ett insynsskyddat läge samt en bra överblick över området.

Bo lugnt och trivsamt i populär HSB-förening med närhet till allt! Stor härlig innergård med fina uteplatser, grillplatser och lekplatser för de små. En välskött förening som är känd för sina många aktiviteter där man kan delta i allt från resor till Ullared, Barcelona till afterworker och pub quiz i föreningslokalen. Mataffär runt knuten precis som spårvagnen som tar en in till Göteborg City på bara ett par minuter. Spårvagn- och busshållplatsen Marklandsgatan är en stor knytpunkt med snabba kommunikationer både in till City och havet.

Information Ekonomi

Avgift: 3 303 kr/mån.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 500 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 250 kr och hushållsel 250 kr.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Järnbrott 129:1.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 128/1301.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3, ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 59 m². Areauppgifter enligt förvaltaren.

Ventilation: Självdrag.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Fast lina. Hastighet: 1 Gbit/s. Leverantör: Banhof.

Uteplats: Balkong i västerläge.

Bilplats: Det finns ett större antal p-platser, 154 st med och 1 st utan elstolpe. Utöver detta hyr vi utav Skörden ett MC garage med totalt 5 st platser samt 25 p-platser utan elstolpe på deras p-däck. P-platserna på p-däcket är lite bredare (20cm extra) än våra egna platser.

Varmgarage: 832 kr/mån.
P-plats (elstolpe): 300 kr/mån
P-plats: 300 kr/mån
MC: 250 kr/mån
P-däcket skörden: 300 kr/mån
(Priser gäller fr.o.m. 2013-07-01)

Det finns en kö till P-platserna. Hur länge man får vänta beror helt på omsättningen av platser.

Föreningen har även gästparkeringsplatser.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i markplan.

Bastu och Relax:
Bastu finns att låna på gaveln Kapplandsgatan 16, bokning sker på lista i entrén. Bastun går att boka mellan 12-22.

Cykelrum:
Cykelrum finns i regel i den uppgång man bor i. Är cykelrummet fullt kan man nyttja sig av angränsade cykelrum eller cykelställ på gården.

Biltvätt sommartid: Köp nyckel på Täppans expedition till den gemensamma tvättanläggningen vid återvinningsstationen, Kapplandsgatan 82.

Tvättstuga:
Varje tvättstuga har 4 tvättgrupper.

Man bokar en tvättgrupp som består av antingen 2 stycken tvättmaskiner (5,5kg), 1 torktumlare & 1 torkrum eller 1 grovtvätt (10kg) & 1 torkrum.

Om man behöver köra enbart centrifugering finns det separat program för det i tvättmaskinerna.

Om ett bokat tvättpass inte börjat utnyttjas 15 min efter start tid är det fritt fram att använda dessa maskiner.

Tvättpassen är mellan :

08.00-11.00 (ej Söndag)
11.00-14.00
14.00-17.00
17.00-20.00 (ej Söndag).

Högsbo

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter