Snart till salu

Fantastiskt ljusinsläpp - balkong i västerläge

Simon Johansson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 64 simon.johansson@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Vestagatan 11

3:a Nya Gårda

Kortfakta

Avgift:
4 735 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 96,5 kvm
Våning:
2/6, hiss
Byggår:
2008
Adress:
Vestagatan 11,
416 48 Göteborg

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på simon.johansson@lundin.se.

I expansiva Nya Gårda finner ni detta tidlösa hem som nyproducerades år 2008. Genomtänkt planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck som skapar ljusa och luftiga sällskapsytor. Den goda smaken lyser igenom i varje val och lämnar en neutral bas att inreda efter. Fullutrustat kök med otroligt bra förvaringsmöjligheter signerat Myresjö med kvalitativ maskinpark från Siemens, i halvöppen och social planlösning med vardagsrum. Fantastisk inglasad balkong i västerläge vilket gör den till en ovärderlig plats under stora delar av året. Två välplanerade sovrum med generösa förvaringsmöjligheter och ett stort badrum med dusch och tvätt-avdelning.

I Nya Gårda bor ni i ett trevligt område som sträcker sig längs vackra Gullbergsån och med närhet till allt att önska i form av närservice, trevliga caféer och restauranger. Populära Dahls bageri ligger alldeles intill med nybakat bröd från tidig morgon.

Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och efter en kort promenad nås centrala Göteborg och den pulserande kärnan. Från närliggande Svingeln går flera buss- och spårvagnslinjer som tar er till i stort sätt alla delar av staden.

Information Ekonomi

Avgift: 4 735 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 2,372659%. Andel av årsavgift är 2,37291%.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Gårda 71:3.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2210/1203.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6, hiss finns.

Byggår: 2008.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 96,5 m². Areauppgifter enligt förvaltaren.

Information Förening

Förening: Riksbyggens Brf Jupiter.

Allmänt om föreningen: Brf Jupiter äger fastigheten Gårda 71:3 med adress Vestagatan 9-11 och består av ett flerbostadshus med 46 bostadsrättslägenheter som byggdes år 2008 genom totalentreprenad av Riksbyggen.

Gemensamma utrymmen: En gästlägenhet med två sovplatser finns tillgänglig för de boende att boka via hemsidan.
Samtliga lägenheter har ett förråd i källaren.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Riksbyggen. Föreningen ekonomi är god. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Försäkring: Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam via Proinova.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som upprättades år 2008. Inom de närmsta åren finns inga stora åtgärder planerade och endast mindre reparationer och löpande underhåll är utförda sen huset byggdes år 2008.

2009: Energideklaration utfördes, OVK-besiktning av ventilationen.
2011: Garantibesiktning.
2014: Utfördes ytterligare en garantibesiktning.

Parkering: I samfällighetens garage förfogar föreningen över 31st parkeringsplatser, varav ett par har laddningsmöjlighet för elbil. Separat kösystem.

TV och bredband: Föreningen har avtal med Itux för öppet bredband, TV och telefoni.
Nätverksuttag finns tillgängligt i samtliga rum i lägenheten.
För tjänsteleverantörer se www.itux.se
Ett analogt TV-basutbud ingår i avgiften, ca 16 kanaler. (Kabel-TV via Bredbandsbolaget/Telenor).

Övrigt: Brf Jupiter ingår tillsammans med fem ytterligare bostadsrättsföreningar i samfälligheten Venus Norra. Denna ansvarar för innergård, miljöhus och garage.

https://www.brfjupiter.com/.

Planritning

Counter