Såld

Modern tvåa med solig balkong

Kevin Arnagård
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Carolina Lindén
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Aspirantgatan 5

2:a Kvibergsstaden

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 290 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 54 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2016-2017
Adress:
Aspirantgatan 5,
41528 Göteborg

Beskrivning

Välkomna till Kvibergsstaden och Brf Bellevueplan som är vackert beläget vid Kvibergs park och Säveån. Fasaderna mot gatan täcks av svartbrunt tegel med glimmer och guldguladörrpartier. Mot gårdssidan ändrar husen karaktär och får en plåtfasad varvat med träpanel. Husen har hög miljöklassningsnivå med låg energiförbrukning och lägenheterna har genomtänkta planlösningar och hög inredningskvalitet.

Denna lägenheten är en kvadratsmart tvåa med öppen planlösning och solig balkong. Tidlöst kök från Marbodal med vitvaror av hög klass från Siemens. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter och stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Tanken bakom Kvibergsstaden är en stadsdel som smälter in både bland Kvibergs regementsbyggnader, industrier och villor. Kvarteret har ett stilrent, modernt uttryck och kopplingar till Kvibergs historia. På bara 10 minuter är du inne i stans nöjesutbud men Gamlestaden bjuder även på flertalet caféer och restauranger med smaker från olika delar av världen. Kviberg ligger med bekvämt avstånd till Göteborgs centrum och det finns flera buss- och spårvagnslinjer i området. Det är också ett område som ligger väldigt nära vacker natur och har Kvibergs kasern som ett landmärke. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall, nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena och en av stans bästa utsikter från Bunkebergets topp.

Lägenhetens 54 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall med plats för avhängning samt en skjutdörrsgarderob med ELFA-inredning. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och mjuka toner på väggarna.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har klassiska materialval med köksinredning i vitt från Marbodal, bänkskiva i grå laminat och vitt högblankt kakel. Utrustningen har rostfritt utförande och utgörs av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Franke. Här ryms en matplats för större sällskap.

Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp och tv-möbel. Stora fönsterpartier ger ett naturligt och fint ljusinsläpp. Härifrån nås lägenhetens balkong.

Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare med ELFA-inredning. Ett generöst fönster bidrar med ljusinsläpp.

Modernt badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, handdukstork samt duschhörna med avskiljande vägg i klarglas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin med torktumlare från Siemens med arbetsyta ovan samt överskåp

Välkomna!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 290 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och tripleplay via Telia. Andel i föreningen är 1,3336%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 240 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 40 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.
Driftkostnaden är en schablon och kan variera på antalet personer i hushållet samt årstid.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Kviberg 741:176.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 41101/1101.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5, hiss finns. En våning upp från markplan.

Byggår: 2016-2017.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 54 m². Areauppgifter enligt ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play (ingår i avgiften). Internet: Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.

Uteplats: Balkong i söderläge.

Bilplats: Under gården ligger kvarterets gemensamma garage, där det även finns spolplats för cykel och laddningsstationer för elbil. Föreningen förfogar över 53 garageplatser varav 4 är Mc-platser. Till garageplatsen är det separat kö.

Energideklaration: Energiprestanda 67 kWh/m² år.

Övriga byggnader: I föreningen finns källarförråd, barnvagnsrum, cykelrum, cykelparkering under tak på gård. och samlingslokal i källaren. Ytterligare förråd finns att hyra för den som önskar.

Information Förening

Förening: Brf Bellevueplan.

Allmänt om föreningen: Brf Bellevueplan äger fastigheten Kviberg 741:176 i Göteborg med adress Rustmästaregatan 9-11 och Aspirantgatan 1-5. Varmt välkommen till Brf Bellevueplan i Kviberg! Föreningen består av två flerbostadshus i fem våningar med totalt 65 bostadsrättslägenheter. November 2016 påbörjades inflyttning.

Gemensamma utrymmen: I fastigheten finns fyra hissar med entréer och trapphus. Cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd.

Föreningens ekonomi: Fastighet i Östersund AB (FÖAB) sköter den ekonomiska förvaltningen. PLL fastighetsförvaltning sköter den tekniska förvaltningen.
I avgiften ingår värme och kallvatten. Triple play är ett obligatoriskt tillägg som redovisas separat på avin. Summan är inkluderad i den totala månadsavgiften som vi redovisar.

Kostnaden för varmvatten för el räknas av och debiteras separat efter individuell förbrukning.

Föreningens avgifter har varit oförändrade och de planerar inte heller att höja avgiften i nuläget (avstämt 2019-02-08).

Parkering: Föreningen disponerar 53 parkeringsplatser i garage, kostnad 1000 kr/mån, varav fyra är avsedda för motorcyklar, kostnad 500 kr/mån.

Det finns ytterligare alternativ till parkering vid Kvibergs Kasernområde som hyrs ut via Göteborgs stad, för mer information, tillgänglighet sant aktuella priser: https://www.parkeringgoteborg.se/uthyrningsomraden/k/kviberg-lv-6-kasernomrade-1384/.

TV och bredband: Föreningen har avtal med Telia om tjänsten Triple Play, vilket inkluderar digital-TV, bredband 100 Mbit/s samt abonnemang och telefonadapter.

Övrigt: Överlåtelseavgift tas ut av köparen med belopp om maximalt 2,5% av prisbasbeloppet för innevarande år. Pantsättningsavgift tas ut med maximalt 1% av prisbasbeloppet för innevarande år.

Gemensamhetsanläggningar, gångvägar och närområdet sköts av en aktiv samfällighetsförening, Öster om Bellevue som består av totalt 10 föreningar.

Besök gärna föreningens hemsida: http://brfbellevueplan.se
Där finns mycket bra information att ta del av. T ex om du är intresserad av att glasa in din balkong.

Ovanstående information baseras på information från föreningens hemsida, årsredovisning samt kontakt med styrelsen 2019-02-08.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning