Såld

Nyproduktion med funktion, design & prisvärdhet i fokus

Victoria Wigerud
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Lundin Kungälv

Med Lundin Kungälv får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gunnarsberg 5B

1:a Centrala Kungälv

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 455 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 34 kvm
Våning:
5/7, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Gunnarsberg 5B,
442 39 Kungälv
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Välkommen till nybyggda Brf Resa i centrala Kungälv som är signerat Gustav Adhagen Enter Arkitekter. Här finner ni en kvadratsmart etta med funktionell och smart inredning från IKEA, tidlösa materialval, miljösmarta vitvaror och snålspolande kranar. Social planlösning med öppet samband mellan kök och allrum samt utgång till balkong. Modernt badrum med kombimaskin.

Beräknad inflyttning är i slutet av september 2019.

Brf Resa erbjuder ett hållbart boende med bilpool i området, laddstople för elbil i garaget, cykelverkstad, gott om cykelparkering och det är även nära till kommunikationer vid resecentrum

Kungälv är småstaden som ligger mellan havet, naturen och storstan och det bästa är att man har allt man behöver på nära gångavstånd. I nya stadsdelen Kongahälla som ligger i nära anslutning invigdes nyligen både nytt resecentrum med perfekta busskommunikationer varifrån man lätt kan ta sig både till Göteborg och Stenungsund samt nya handelsplatsen Konghälla shopping. Det är även bara ca en kilometer till Kungälvs gamla centrum som bjuder på fina kullerstensgator och gamla trähus med trevliga små förgårdar. Runt Kungälv finns en fantastiskt fin natur och historiska marker vid Bohus fästning samtidigt som det är nära till sommarparadiset Marstrand och världens vackraste skärgård. Det är även perfekt beläget för att med bil lätt ta sig ut på E6:an och restiden ner till Göteborg är cirka 20 minuter. Kungälv finns flera förskolor och grundskolor samt två gymnasieskolor.

Lägenhetens 34 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med inbyggt städskåp. Lägenheten har genomgående ekparkett från Kährs och vitmålade väggar.

Härliga sociala ytor i öppen planlösning. Här kan man inreda med soffa, matplats, säng och övrigt möblemang. Fint ljusinsläpp från flera fönsterpartier samt utgång till lägenhetens balkong.

Köket kommer från Ikea och har vita köksluckor från serien Veddige med handtag i rostfritt, aluminiummönstrad laminatbänkskiva och vitt blankt stående kakel. Miljöklassade vitvaror i rostfritt utförande som utgörs av induktionshäll, spiskåpa, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, mikro samt självavfrostande kyl med frys.

Modernt helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt matt liggande kakel. Inredningen består av wc, en vit matt handfatskommod, spegel samt duschhörna med raka vikväggar i klarglas. I badrummet finns även kombimaskin från Whirlpool.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 455 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt obligatoriskt tillägg för tv, bredband 100/100 Mbit/s & IP-telefoni (ej samtalskostnad) om 176kr.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,69052%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 342 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, och hushållsel 197 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 5-1403.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 7, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea ca 34 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Status: Energideklaration behövs ej.

Information Förening

Förening: Brf Resa. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 106 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Resa är fördelat på tre hus med totalt 106 välplanerade lägenheter som byggs runt en grönskande gård. Husen får fasader i ljusa pasteller, inspirerade av färgpaletten i gamla Kungälv. Projektet byggs av Ikano Bostad och är signerat Gustav Adhagen Enter Arkitekter. Föreningens fastighet är Kungälv Korpen 4 med adress Gunnarsberg 5-9. Byggnadsarbeterna påbörjades december 2017 och färdigställs februari 2020. Inflytt för etapp 1 beräknas till september 2019.

Gemensamma utrymmen: Till alla lägenheter hör ett förråd. I föreningen finns cykelverkstad, cykelförråd och gott om cykelparkeringar. Det finns även miljöhus och avfallsrum i källaren.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Gedda Consult. För mer information om föreningens ekonomi se den ekonomiska planen.
I avgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg för tv, bredband 100/100 Mbit/s & IP-telefoni (ej samtalskostnad) om 176kr tillkommer.

Försäkring: Fastigheten kommer att vara försäkrad till fullvärde och är under entreprenadtiden försäkrad genom Ikanos entreprenadsförsäkring. Bostadsrättstillägg kommer att ingå i fastighetsförsäkringen.

Kommande/gjorda renoveringar: Inget planerat då husen är nybyggda.

Parkering: Under gården finns parkeringsmöjlighet för såväl bilar som mc och mopeder. Föreningen förfogar över 61 bilplatser och tre motorcykelplatser i garage samt två parkeringsplatser utomhus. Kostnad för att hyra en garageplats kommer vara ca 800kr/mån, MC-plats ca 267 kr/mån och parkeringsplats utomhus ca 400kr/mån. I garaget finns laddstolpe för elbil. Som det ser ut i dagsläget kommer det finnas lediga platser (2019-08-27).

TV och bredband: Fiberanslutning via Comhem med TV, bredband och IP-telefoni. I månadsavgiften ingår digitalt grundutbud för tv och bredband 100/100 Mbit/s samt fast kostnad för telefoni (ej samtalskostnad).

Gårdsplats: Grön innergård med vackra planteringar och stenläggningar.

Planritning