Såld

Härlig trerummare med stor balkong högt upp i huset

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se
David Söderholm
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gibraltargatan 64

3:a Johanneberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 861 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 71 kvm
Våning:
4/6, hiss
Byggår:
1939
Adress:
Gibraltargatan 64,
412 58 Göteborg

Beskrivning

Äntligen har vi äran att presentera denna luftiga trerummare om 71kvm belägen i hjärtat av attraktiva Johanneberg!

På våning 4 av 6 finner vi denna fullträff med rymlig balkong i soligt läge mot populära Gibraltargatan. Genomgående stilrent och modernt inredd med en bevarad känsla av historiens vingslag med gjutjärnsradiatorer och fönsterbänkar i marmor som tydliga tidsmarkörer.

Här bor man bra med ett underbart läge endast en kort promenad från evenemangsstråk, Avenyn, Göteborgs Universitet, Chalmers & vackra Näckrosparken. På bara några minuter tar du dig till de olika centrala stadsdelarna med spårvagn, cykel eller till fots. Bra med förvaringsmöjligheter i form av två välplacerade förråd vilka följer bostaden. Låg månadsavgift där bredband ingår, samt en engagerad förening med god ekonomi. Föreningens gemensamma takterrass med utemöbler är ett enormt plus under sommarhalvårets varma månader! Kommunikationerna är goda med fyra busslinjer varav två stombussar trafikerar området.

Detta är lägenheten för er som vill bo i ett bubblande område med närhet till både stadspuls och gröna lungor. Välkommen på visning och välkommen hem!

Bostadens 71 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hjärtligt välkomna att kliva in i denna ljusa hall. Här finns plats till förvaringen av kläder och skor. För er som önskar ytterligare förvaring så är den inre hallen möblerbar. Samtliga väggar i bostaden är målade i vitt som snyggt matchar bostadens genomgående ljusa ekparkett.

Vardagsrummet är en utmärkt plats för umgänge. Stort fönsterparti bjuder på rikligt med ljusinsläpp tillsammans med balkongdörren. I vardagsrummet finner ni olika möbleringsalternativ där soffa, bord och tv-möbel enkelt får plats. För er som önskar matbord i vardagsrummet går det också bra. Från denna del av bostaden finner ni den härliga balkongen beläget mot soliga väster. Balkongen är generös tilltagen.

Köksinredningen går i vitt och kaklet i grå toner. . Den maskinella utrustningen består av spishäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro i bra arbetshöjd samt en fullstor kyl och frys i rostfritt utförande. I köket finns det även plats för ett matbord intill fönsterpartiet.

Bostaden erbjuder två bra sovrum. Det ena är beläget i anslutning till hallen och ger plats för en dubbelsäng, skrivbord. God förvaring i form av en rymlig skjutdörrsgarderob. Sovrum nummer två är aningen mindre och ni finner det i anslutning till köket. Rummet ger plats för en säng tillsammans med avlastningsmöbler och förvaringsmöjligheter.

Det helkaklade badrummet har stilrena materialval med vitt kakel på vägg och mörkgrått klinker på golv. Inredningen består av WC, handfat med kommod och , duschhörna samt en egen tvättavdelning med tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 861 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 6,30511%. Andel av årsavgift är 6,30422%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 00011 /1403.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6, hiss finns.

Byggår: 1939.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 71 m².

Uteplats: Balkong tillhörande lägenheten samt en takterrass för föreningens medlemmar.

Bilplats: Boendeparkering.

Information Förening

Förening: Brf Gibraltargatan 64. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 17 st lägenheter varav 1 st hyresrätt och 1 st lokal.

Allmänt om föreningen: Brf Gibraltargatan 64 är en stabil och välskött förening med god ekonomi som bildades 2004 och består av 17 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Fastigheten bebyggdes 1939 och föreningens hus utgör totalt 1 133 kvm, varav 1 090 kvm utgör lägenhetsyta och 43 kvm utgör lokalyta. Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som upprättades 2011.

Ekonomi
Föreningen har en stabil ekonomi med låg belåning och det finns inga planerade avgiftshöjningar inom närtid. Föreningen sänkte senast avgifterna med 10% från och med 2017.

Utfört underhåll/renoveringar:

Godkänd OVK-besiktning - 2018
Förbättrad ventilation i lägenheterna - 2015
Tvätt och målning av taket - 2014-2015
Hobbyrum - 2013
OVK-besiktning - 2012
Gemensam takterrass byggdes - 2012
Filmning av avloppsstammar - 2011
Renovering av soprum - 2011
Brandvarnare installerade - 2011
Balkongrenovering - 2010
Nytt ventilationssystem - 2009
Renovering av tvättstuga - 2007
Stamspolning - 2004
Isolering av fasad samt fönsterbyte - 1991.

Gemensamma utrymmen:
Föreningens medlemmar har tillgång till en underbar takterrass med grillmöjligheter. Utemöbler finns i form av en loungegrupp samt ett stort bord med stolar för ett större sällskap.
Det finns även cykelförråd, föreningslokal samt en fräsch och renoverad tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, mangel och ett stort torkrum.

TV och bredband: Via Com Hem.

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning