Snart till salu

Kviberg

Kevin Arnagård
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Peter Johansen
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Rustmästaregatan 13

1,5:a

Kortfakta

Avgift:
2 636 kr/mån
Rum:
1,5 rum
Boarea:
ca 35 kvm
Våning:
2/4, hiss
Byggår:
2015
Adress:
Rustmästaregatan 13,
41528 GÖTEBORG
Intresserad av denna bostad - Kevin
Intresserad av denna bostad - Kevin
Intresserad av denna bostad - Carolina
Intresserad av denna bostad - Carolina

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

På andra våningsplanet finner ni denna smakfyllda och välplanerade enrummare med praktisk sovalkov. Bostaden erbjuder genomgående ljus färgsättning med vackert parkettgolv och en tyst innemiljö. Lägenhetens hjärta hittar vi på den välkomnande inglasade balkongen i skönt söderläge med utsikt över innergården.

På bekvämt gångavstånd finns Kvibergs gamla regementsområde med frilulft- och naturområde samt Prioritet Serneke Arena med bl.a. Nordic Wellness, skidåkning, fotbollsplan och beachcenter med volleybollplaner. I närområdet ligger även Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton.

Området erbjuder goda kommunikationer. Ett stenkast från bostaden nås hållplats, Bellevue och vagnen tar dig ned till centralstationen på mindre än 10 minuter.

Rumsbeskrivning: Hallen erbjuder gott om avhängningsmöjligheter.

Från hallen nås bostadens rymliga badrum. Här är väggarna vita och grå klinker på golvet. Badrummets inredning består av vitt handfat med grå kommod och två lådor, ovanhängt badrumsskåp med belysning och dörrar av spegelglas, samt vägghängd wc.
Tvättmaskin och torktumlare är placerade under en praktisk bänkskiva och på väggen hänger två överskåp.

Kök från Marbodal: Vita köksluckor följt av vitt kakel med ljusa fogar som stänkskydd ovan den smakfullt mörka arbetsbänken. Diskho i rostfritt stål som matchar inredningens handtag. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, micro, utdragbar fläkt och kombinerad kyl och frys. Allt för bekväm vardag och bra förvaring i överskåp och lådsektioner samt generöst med el uttag.
I anslutning till köket finns plats för mindre matbord med utsikt till föreningens trevliga innergård och den avgränsade naturen.

Det ljusa allrummet består av matplats, vardagsrumsdel och sovalkov. Välplanerade och optimerade kvadratmeter. Tack vare rummets stora fönsterparti mot den trevliga och inglasade balkongen i söder strömmar det in härligt ljus under större delen av dagen. Rummet erbjuder plats för både soffa med tillhörande möblemang, matbord och dubbelsäng i den praktiska alkoven.
Sovalkoven har inte bara plats för säng och nattygsbord utan den inrymmer även ypperlig förvaring i de inbyggda garderoberna.

Information Ekonomi

Avgift: 2 636 kr/mån. Uppvärmning och kallvatten ingår i avgiften. El-och varmvattenförbrukning avräknas och faktureras 4ggr/per år.
Obligatoriskt tillägg för bredband och tv på 224 kr per månad tillkommer.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,903%. Andel av årsavgift är 0,98%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 280 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 105 kr, vatten/avlopp 100 kr och hushållsel 75 kr.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på säljarens uppgifter. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Göteborg Kviberg 741:177.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1102.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4, hiss finns.

Byggår: 2015.

Storlek: 1,5 rum och kök. Boarea ca 35 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft med återvinning.

Uteplats: Inglasad balkong i skönt söderläge med utsikt över innergården.

Energideklaration: Energiklass C, energiprestanda 64 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2017-08-21. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: BRF Löjtnantshjärtat. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 70 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Löjtnantshjärtat består av 70 lägenheter i två flerbostadshus som nyproduceras som totalentreprenad av Skanska. Föreningens fastighet är Kviberg 741:177 med adress Rustmästaregatan 13 och 15 samt Kadettgatan 1 och 3. Inflyttning skedde under perioden maj-september 2015.

Gemensamma utrymmen: Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Försäkring: Bostadsrättstillägg för hemförsäkring ingår, (boende måste dock skaffa själva hemförsäkringen själv).

Parkering: Föreningen förfogar över totalt 38 st standard + 2 st handikappanpassade p-platser. Numrerade parkeringsplatser på Aspirantgatan, Rustmästaregatan och Kadettgatan.
Här gäller grönt parkeringstillstånd och kostar 500 kr/mån. För närvarande är det separat kö till föreningens alla p-platser.

TV och bredband: Föreningen har ett gruppavtal med Telenor som innefattar Telefoni, IP-TV (T-1 Bas), samt Bredband 250/250 Mbit/s.
Här finns det möjlighet att uppgradera sitt TV-utbud samt Internethastighet separat. Telenor Stream ingår även i gruppavtalet. Medlemmar ansvarar själva för att ontakta Telenor i samband med tillträde och utträde av lägenhet för att ansluta eller avsluta sin personliga kundbild hos Telenor gällande utrustning och personliga tjänstetillval.

Counter