Såld

Citynära med stor balkong & gemensam takterrass

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Rundbäcksgatan 16

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 933 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 64,1 kvm
Våning:
2/8, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Rundbäcksgatan 16,
417 24 GÖTEBORG

Beskrivning

Välkomna till en generös tvåa om 64 kvm med hög standard, öppna sociala ytor, stort sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt en stor möblerbar balkong mot innergården. Marbodalkök med kvalitativa vitvaror från Siemens samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Alla färger och materialval har valts med stor omsorg för att ge en modern känsla men även hålla över tid. På åttonde våningen har förening en gemensam takterrass på hela 196 kvm. Här kan man njuta av både öppen himmel och vinterträdgård då 136 kvm utgörs av en inglasad del.

Kvillebäcken är en citynära stadsdel i Göteborg med all service på nära håll. Området består av en blandad bebyggelse med små mysiga gårdsgator, breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor du centralt med bra kommunikationer samt både gång- och cykelavstånd till stan. I närområdet finns ett stort restaurangutbud, Kville Saluhall samt Backaplans köpcentrum. Inom en snar framtid kommer även en ny park, Fjärdingsparken, stå klar. Det är nära till kajerna längs med Norra Älvstranden och Eriksberg samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. På bara 25 minuter med buss når du även salta bad.

Lägenhetens 64,1 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt en garderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Generösa sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning, med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt utgång till lägenhetens balkong i sydvästläge. Här kan man inreda med soffa, matplats och övrigt möblemang

Köket har köksinredning i vitt från Marbodal med laminatbänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Stort fönster ovanför diskbänken. Kvalitativa vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Rymligt sovrummet med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Ett fint fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt kakel. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfatskommod, handdukstork samt duschhörna. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsyta samt överskåp.

Till lägenheten hör ett förråd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 933 kr/mån. I avgiften ingår värme samt Telia triple play (219kr). Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten, kallvatten samt el.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,18601%. Andel av årsavgift är 1,17517%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 700 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 200 kr/mån, vatten/avlopp 300 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.
Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2203/1103.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 8, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 2 rum, varav 1 sovrum. Boarea ca 64,1 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Information Förening

Förening: HSB Brf Cinnober i Göteborg. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 89 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Cinnober i Göteborg består av 89 bostadsrätter samt tre hyreslokaler avsedda som affärslokaler. Till föreningen hör adresserna: Gustaf Dahlénsgatan 18, Rundbäcksgatan 16 och 20, Solventilsgatan 17 A-D och Fjädringsgatan 15 och 17. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken.

Gemensamma utrymmen: I föreningens högsta hus, på åttonde våningen, finns den stora takterrassen som kallas Toppen. 136 kvadratmeter av terrassen är en inglasad vinterträdgård som förlänger sommaren rejält. Det finns en tempererad del med tropiska växter, medan kallväxthuset har medelhavsväxter. Här uppe har du en fantastisk utsikt åt alla håll. 60 kvadratmeter av takterrassen är öppen mot himlen och det finns både solstolar och relaxmöbler. En perfekt plats att njuta av grillkvällar, sola eller bara vara. I anslutning till terrassen finns även gemensamhetslokal och tvättstuga. I föreningen finns även övernattningslägenhet med ingång från gården och cykelrum.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. Avgifterna höjdes med 3% i januari 2020.
I avgiften ingår värme samt Telia triple play (219kr). Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten, kallvatten samt el.

Försäkring: Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad av Moderna Försäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: Då fastigheten är ny ligger inga planerade renoveringar nära i tid.

Föreningen har ansökt om bygglov för inglasning av balkonger och inväntar svar (2020-03-03).

Parkering: Föreningen förfogar över 48 st garageplatser. Kostnad 1250 kr/ månad. Det finns även 3 MC platser. Separat kö.

TV och bredband: Föreningen har avtal med Telia avseende Telia Bredband 100/100, TV-paket lagom och bredbandstelefoni Mini.

Gårdsplats: Föreningen har en grön och fin innergård med många sittplatser.

Övrigt: Förvaltning av sopanläggning. Föreningens andel av investering och driftskostnad är 4,7 %. Uppförande av gemensamhetsanläggningen ingår i totalentreprenaden.

Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen stod klar 2013 och har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning