Såld

Privat terrass och egen parkeringsplats

David Söderholm
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kopparslagaregatan 15 G

2:a Johanneberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 787 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
55 kvm
Våning:
1, ej hiss
Byggår:
1909
Adress:
Kopparslagaregatan 15 G,
412 61 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkommen till Johannebergs villastad och denna underbara bostad med en privat och insynsskyddad södervänd terrass med gott om plats för middagar med vänner och familj. Här finns möjligheten att odla sina egna grönsaker oc.h örter, precis utanför dörren. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt vilket bjuder in till egen inredning. Välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder samt skor. Tidlöst ljust kök med plats för matbord. I vardagsrummet har en soffgrupp med tillhörande möblemang en självklar plats. I anslutning hittar ni bostadens sovrum som går att inreda utefter behov och har god förvaring. Lägenheten erbjuder även ett stilrent helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare..

Till lägenheten hör en egen parkeringsplats mot en avgift om 500 kr i månaden.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 787 kr/månad. Inkl. värme och kabel-tv. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån för el tillkommer.

Andelstal: Andel i föreningen är 19,41922%. Andel av årsavgift är 19,42749%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 200 kr/månad. Antal personer i hushållet: 1.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Försäkring: 200 kr/månad
Enligt schablon. Kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Kopparslagaregatan 15 G, 412 61 Göteborg. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1909

Lägenhetsnummer: 001

Våningsplan: Våningsplan 1. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 55 kvm.

Balkong/Uteplats: Södervänd privat större terrass med egna odlingsmöjligheter.

Tillträdesdag: 2021-01-15 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Kopparslagaren 15. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 7 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kopparslagaren 15 bildades 2006 och förvärvade 2007 fastigheten Krokslätt 96:15 med adress Kopparslagaregatan 15A-G. Föreningen består av ett flerbostadshus i två våningar och etageplan samt källare. Den totala bostadsrättsytan är ca 283 kvm.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet och amortering på föreningens lån sker enligt plan. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2021-03-01).

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Uppvärmning: Direktverkande el.

Renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2030. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.
2021 planeras ommålning av ena fasaden.
Framöver ska även staketet målas om.
Urval av utförda renoveringar:
2007-2009 totalrenoverades fastigheten med bland annat omläggning av tak samt renovering av fasad. Under samma år byttes även samtliga V/A-stammar
inklusive elsystemet.
2009 genomfördes en OVK och totalrenovering.
2012 energideklarerades huset.
2015 utfördes fasadmålning och man installerade en avfuktare i källaren.
2018 föreningen har lett om regnvattnet runt husen samt rensat stuprännor.
2019 reparation av trappa.

TV och bredband: TV och bredband via Telia. Föreningen har beslutat att de ska installera fiber till alla lägenheter. Beräknad kostnad är ca 13 000 kr/lgh som varje lägenhet får bekosta.

Parkering: Föreningen har tre parkeringsplatser. Kostnad för dessa är 500 kr/mån. I dagsläget finns lediga platser (2021-03-01).
Egen parkeringsplats utanför dörren. Går att hyra för 500kr/mån, separat kö.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns förråd på markplan om ca 1,8 kvm. Här finns även cykelrum och förvaringsutrymme för föreningens tillhörigheter/verktyg m.m. Varje lägenhet har egen tvättmaskin med torktumlare och därför finns ingen gemensam tvättstuga.
Gemensam trädgård på baksidan av huset med gräsmatta samt utemöbler.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd.

Övrigt: Föreningen anordnar gräsklippning och snöskottning enligt rullande schema samt två städdagar per år.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning