Såld

Kvadratsmart tvåa i expansiva Kviberg

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se
Carolina Lindén
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Anna Branzells Gata 6

2:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 735 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 64 kvm
Våning:
2/3, hiss
Byggår:
2018-2019
Adress:
Anna Branzells Gata 6,
415 26 GÖTEBORG

Beskrivning

Varmt välkomna till en stilren tvåa i populära Kviberg. Detta är lägenheten med extra allt! Här har man förutom den extra stora lägenhetsytan, ett badrum och kök med stilrena färg och materialval, stort sovrum med flera garderober och egen klädkammare samt en härlig balkong i anslutning till vardagsrummet. Bostadsrättsföreningen är Svanenmärkt och godkänd för gröna bolån. Området Kvibergs Äng är under uppförande och kommer vara en ny del av Kviberg med både lägenheter och radhus. Befintliga grönområden kommer förädlas och knytas samman med Säveån, som t.ex. ska Joggingslingan "Kvibergsrundan" löpa runt området. Här kommer även en förskola och ett handelscentrum byggas med en efterlängtad livsmedelsbutik och ett gym, som planeras att öppnas redan nu till våren.

Detta är en lägenhet som måste ses på plats, i ett spännande område så nu växer fram.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Hall
När vi kliver in i hallen i denna bostad möts vi av en härlig rymd. Till vänster om entrén ligger badrummet och rakt fram finner vi kök och vardagsrum. Hela lägenheten har vita målade väggar, mattlackad 3-stavs ekparkett, dimbara lamputtag samt fönsterbänkar i marmor. Allt är i nyskick då bostaden är knappt ett år gammal.

Badrum
Med en modern spakänsla och stilrena materialval finner ni ett badrum utöver det vanliga. I detta rymliga badrum finns toalett, kommod, dusch
, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp ovanför.

Kök
Smakfullt kök från Marbodal i klassisk stil med vita skåpluckor samt vitt kakel. Utrustningen kommer från Siemens och består av induktionshäll, diskmaskin, fläktkåpa, mikrovågsugn, varmluftsugn samt kombinerad kyl och frys,. Samtliga vitvaror har energiklass A+ eller A++.
Mellan köksdelen och vardagsrumsdelen finns en naturlig matplats där ett större bord med 6 stolar får plats.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med gott om plats för en större soffgrupp samt TV-möbel. Från denna delen av bostaden finns också utgången till den härliga balkongen.

Sovrum
Även sovrummet är stort. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och en liten skrivbordshörna/läshörna. Här finns fyra garderober och en stor klädkammare. Från sovrummet har man utsikt ut över den lugna innergården på entrésidan av huset.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 735 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Inräknat i avgiften är obligatoriskt tillägg för TV, Bredband och IP-telefoni (180 kr/mån)
Varmvatten och hushållsel debiteras separat efter individuell förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,531%. Andel av årsavgift är 1,531%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 350 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 250 kr/mån.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Kviberg 741:743.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 10B/1201.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3, hiss finns.

Byggår: 2018-2019.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 64 m².

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: TV- och bredband från fiber, Telenor, hastighet 250/100 Mbit/s.
Inkluderat i avgiften. Internet: TV- och bredband från fiber, Telenor, hastighet 250/100 Mbit/s.
Inkluderat i avgiften.

Bilplats: Föreningen förfogar över 74 parkeringsplatser varav 11 har laddmöjlighet. Kostnad för att hyra en plats är 700 kr/mån respektive 900 kr/mån för plats med laddmöjlighet. Ingen har en bestämd plats utan det finns 74 tillstånd att hyra och man kan stå på olika platser beroende på vad som är fritt när man kommer.

Information Förening

Förening: Brf Kvibergs Äng. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 70 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kvibergs Äng är uppförd av Skanska Sverige AB med inflyttning från juli 2018 tom juni 2019.

Gemensamma utrymmen: Gemensamt sophus finns på gården med källsortering.
Lägenhetsförråd finns i markplan.
Väderskyddade cykelparkeringar finns i entréplan i hus 20.
Totalt 112 cykelplatser i förråd.

Information om månadsavgift: Den ekonomiska förvaltningen sköts av Revisorsringen.

Parkering: Föreningen har tillgång till 48 platser i en gemensam parkeringsanläggning.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning