Välkommen till

Masthuggsliden 16

Masthuggsliden 16
2:a Masthugget

Välplanerad 2:a i populära Masthugget

I populära Masthugget ligger denna välplanerade lägenhet om 41 kvadratmeter. Smakfullt nyrenoverat badrum och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Stora generösa sällskapsytor och genomgående fina ytskikt. I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Välkomnande hall med plats för avhängning direkt innanför entrén och förvaring i sex garderober längst med hallväggen.

Till höger ligger köket som är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Gott om förvaring i flertalet skåp. Vitt kakel, vita skåpluckor samt bänkskiva i trä.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och har på senare år smakfullt renoverats med grått klinkergolv samt vitt kakel. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, toalett, duschkabin, spegelskåp, tvättmaskin samt handdukstork.

Stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de rejäla fönsterpartierna. Gott om ytor för såväl soffgrupp som matsalsmöbel för större sällskap. Vitmålade väggar och snyggt parkettgolv. intill vardagsrummet ligger det mysiga sovrummet med plats för säng och en härlig utsikt över områdets grönska.

Till lägenheten hör också ett källarförråd.

Observera att lägenheten är registrerad som 1 rok

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta