Såld

Mysig och yteffektiv etta med balkong

David Söderholm
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Mor Johannas Väg 11B

1:a Kungsbacka

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
1 974 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
37 kvm
Våning:
2/4, hiss
Byggår:
2017
Adress:
Mor Johannas Väg 11B,
434 60 Kungsbacka
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Varmt välkommen skall du vara till denna mycket hemtrevliga etta på andra våningen i populära Björkris! Lägenheten är en mysig oas som levererar genomgående ljusa ytskikt med stilrena detaljval rakt igenom. Öppen planlösning från kök till vardagsrum, stora fönsterpartier och en mycket trivsam balkong som vetter ut mot den härliga innergården i nordväst där du har eftermiddag -och kvällssol. Lägenheten erbjuder dessutom ett stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.
Välkommen hem!

Björkris är för dig som vill ha det bästa av både naturens lugn och stadens möjligheter. I området finns bekvämligheterna som eftertraktas, en lätt järn-femma till ICA MAXI, Hede Fashion Outlet och Nordic Wellness. Om vi går 50 meter från lägenheten hamnar vi istället på den lokala och populära pizzerian där ni kan njuta av en god pizza en härlig fredagskväll eller en jobbig söndag. I Björkris finns också trevliga promenadstråk samt gott om parkeringar för de som kommer med bil. Utöver detta tar ni er in till Göteborg på bara 20 minuter med pendeln som finns på behagligt gångavstånd vid Hede station.

Hall: Välkommen in i hallen, här finns avhängningsmöjligheter och tre stora garderober. Golvet i hallen liksom hela lägenheten följs av ekparkett och vitmålade väggar.

Kök: Vidare in i bostaden finner vi köket. Ljus köksinredning med vita skåpsluckor från Marbodal samt en praktisk bänkskiva i grått. Köket ger dig gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket utrustas med diskmaskin, ugn, induktionshäll, kyl och frys samt fläkt.
Intill köket finns plats för ett matbord för 4 personer.

Allrum: En trevlig och öppen planlösning ger oss det ljusa allrummet. Här finns plats för soffa och soffbord samt säng i den mysiga sovalkoven som bryter av rummet på ett bra sätt. Vidare möts vi av den trivsamma balkongen som du kan slappna av på med kanske en pilsner eller ett glas rosé i kvällssolen, du väljer!

Badrum: Stort helkaklat badrum med vitt kakel och klinkers i grått. Badrummet utrustas med wc, spegelskåp, kommod, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Säljarens ord: Det bästa med lägenheten är ljusinsläppet, god planlösning, innergården, läget och närheten till alla faciliteter runt omkring så som Ica Maxi, köpcentrum, gym och givetvis den goa kommunikationen från Hede station.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 1 974 kr/månad. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 314 kr/mån avseende bredband, tv och telefoni.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,6%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 342 kr/månad. Antal personer i hushållet: 1.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 197 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Mor Johannas Väg 11B, 434 60 Kungsbacka. Kungsbackas kommun.

Fastighetsbeteckning: Skårby 3:37

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2017

Lägenhetsnummer: 3522/1102

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4. Hiss finns.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea 37 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: 2020-07-10 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf lövet i björkris. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 94 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Lövet är beläget på området Björkris i centrala Kungsbacka och innefattar 94 bostadsrätter om totalt 5907 kvm i varierande storlekar som är utformade för att passa boende i livets olika skeden.
Föreningen äger och förvaltar fastigheten Skårby 3:37 på adressen Mor Johannas väg 11, Mor Selmaqs väg 14 samt Mor Selmas väg 16 i Kungsbacka.
All lägenheter har ett eget vindsförråd.

Föreningens ekonomi: Föreningen har en stabil ekonomi och den ekonomiska förvaltningen hanteras av Nabo. Lån per kvm ligger på ca 13000 kr, vilket är normalt vid en sådan ung och nybildad förening. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är försäkrad hos S&P Insurance Consulting AB. Föreningen har en gemensam bostadsrättstilläggsförsäkring hos Protector Försäkring.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning.

Energideklaration: Utförd 2019-10-18. Energiprestanda 110 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Renoveringar: Då föreningens fastighet och område byggdes 2017 finns inga genomförda renoveringar eller i närtid planerade åtgärder. Under 2019 gjordes den planerade 2års besiktningen.

TV och bredband: Bredband 250 mbt/s och tv paket flex från Telenor.

Parkering: Föreningen disponerar över 40 parkeringsplatser, kösystem.

Gemensamma utrymmen: Bostadskvarteret har en tydlig gårdskaraktär, format med tre huskroppar. Kvarteret har tre öppningar in till gården. I öppningarna finns miljörum och cykelrum för att få en tydlig skillnad mellan gata och gård.
Centralt ligger det stora gröna rummet med en lugn, inbjudande något försänkt gräsmatta. Gräsmattan ramas in av häckar och förrådsbyggnader i ett system som skapar många små rum och platser att vistas i för samvaro, lek och odling. Här finns gott om plats för samvaro och grillning under ljumma sommarkvällar.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.