Exklusiv etagefyra med terrass i solläge och utsikt över grönska

Simon Stark
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna Håkansson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
070-455 22 79 johanna.hakansson@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Danska vägen 25A

4:a Örgryte / Bö

Kortfakta

Pris/Bud:
6 450 000 kr
Avgift:
5 081 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
107 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1992
Adress:
Danska vägen 25A,
412 74 Göteborg

Köpa eller sälja bostad i sommar?

Boka nu

Beskrivning

Välkomna till denna fyra med generöst ljusinsläpp, tre stora sovrum, modernt och stilfullt kök samt underbar terrass som vetter mot trädtopparna. Här har kök samt badrum välvalda materialval, stilrena detaljer och all maskinell utrustning som behövs. En trappa upp erbjuds ett vardagsrum med generösa ytor att umgås på. Här bor ni i ett populärt och lugnt område med närhet till natur och kommunikationer!

Bostaden disponeras enligt följande:

En trappa upp i huset och innanför ytterdörren möts vi av en ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder. Väggarna är vita och golvet i fin parkett.

Från hallen nås lägenhetens tre sovrum som samtliga erbjuder gott om plats för säng, sidobord samt förvaring. Stora öppningsbara fönster ger generöst med ljusinsläpp och skapar rymd. Genomgående vita väggar och fint parkettgolv. De välplanerade sovrummen med gott om yta erbjuder flera möbleringsalternativ och kan inredas såväl som sovrum, barnrum, kontor eller gästrum.

Vidare in i lägenheten finner vi köket som är toppmodernt med svart generös köksö som bidrar med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsyta. Köksön erbjuder plats för två barstolar och intill finns yta för en matgrupp. Köksinredningen är vit och ovan den praktiska bänkskivan i rostfritt kläs hela väggen av marmormönstrat kakel. Den maskinella inredningen består av takfläkt, induktionshäll, inbyggnadsmicro, inbyggnadsung, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd med överskåp. Samtliga vitvaror är i rostfritt. Stora öppningsbara fönster ger mycket ljusinsläpp och utanför växer grönskan.

Bostadens helkaklade svart/bruna badrum är stort och lyxigt med samma kakel på golv som väggar vilket skapar en hotellkänsla hemma. Inredningen består av wc, handfatskommod med dubbelhandfat, spegel, duschhörna med vikbara glasväggar med både handdusch samt taksil, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Här inne ges goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor som förenklar vardagssysslor. Härligt fönster ger ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. I taket sitter infällda spotlights.

En våning upp finner vi lägenhetens vardagsrum med två takfönster som skapar en härlig rymd i rummet och ger ett fint ljusinsläpp. Här inne ges goda möbleringsalternativ med plats för soffhörna, loungemöbler och yta för att umgås med vänner. På båda sidorna av rummet finns två stora kattvindar som ger ytterligare förvaringsutrymme. Stora dubbeldörrar öppnar upp mot terrassen som reser sig mot hustopparna och erbjuder fantastisk utsikt över grönskande omgivning. Här ute finns gott om plats för matplats, möbler samt växter och är en perfekt plats att spendera sommarkvällarna på.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 6 450 000 kr

Avgift: 5 081 kr/månad. Månadsavgiften inkluderar vatten och parkering. Värme debiteras separat enligt andelstal. TV/Internet via fiber debiteras separat med 380 kr per månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 24,19%. Andel av årsavgift är 1,608565%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 946 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 411 kr/månadVatten/avlopp: 390 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Danska vägen 25A, 412 74 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1992

Lägenhetsnummer: 1101

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3. Ej hiss.

Storlek: 4 rum varav 3 sovrum. Boarea 107 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Ödlan 25. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 4 lägenheter.

Allmänt om föreningen: BRF Ödlan 25 är en äkta bostadsrättsförening med 4 lägenheter i Göteborg. Föreningen bildades år 2005.

Föreningen äger fastigheten Bö 1:16 där fyra stycken lägenheter med bostadsrätt har uppförts. Fastigheten bebyggdes 1991 och består av ett flerbostadshus i två våningar samt källare och vind. Byggnadens totalyta är 414 kvm.

Föreningens ekonomi: Inga planerade avgiftsförändringar eller renoveringar (20210709).

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja

Uppvärmning: El - vattenburen värme.

Energideklaration: Utförd 2014-04-01. Energiprestanda 48 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Renoveringar: Genomförda renoveringar:
2020 Byte av värmepump, tak samt fasadtvätt, återställande av del av trapphus/fasad/tak pga brandskada
2019 Nyanläggning av uppfart och gräsmatta
2018 Dräneringsåtgärder runt del av fastighet
2018 Montering av takfönster
2017 Installation av fiber
2014 Renovering av trapphusen
2012 Installation av bergvärme och byte av värmepump
2009 Fasadmålning
2009 Installation av friskluftsventiler i alla lägenheter.

Parkering: Föreningen har egna parkeringsplatser som ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Källare & vind.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning