Ljus tvåa med inglasad balkong i västerläge och nyrenoverat kök

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Torslanda

Med Lundin Torslanda får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Noleredsvägen 10

2:a

Kortfakta

Pris/Bud:
2 190 000 kr
Avgift:
3 923 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 61,8 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1962
Adress:
Noleredsvägen 10,
423 32 TORSLANDA

Beskrivning

Här i natursköna Torslanda finns nu en välplanerad tvåa med nyrenoverat kök och inglasad balkong i västerläge att förvärva. Här erbjuds ni genomgående ljusa och enhetliga ytskikt som ger er en naturlig bas att inreda till. Stora fönsterpartier i samtliga rum låter ljuset flöda fritt. Ni har nyrenoverat kök i stilrena materialval, socialt vardagsrum där det blir en naturlig samlingsplats, ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter och badrum i neutrala färgval med en tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna. Detta boende är perfekt med sitt centrala läge i Torslanda nära till allt man kan tänka sig!

Hjärtligt välkomna in i en ljus och rymlig hall med mycket goda förvaringsmöjligheter via ett skjutdörrsparti längs med hela väggen till höger. I hallen kan ni ha mindre möblering om så önskas. Vitmålade väggar och vit klinker på golv. Här finns ett runt fönster med fint ljusinsläpp från köket. Ni finner även dimbara spotlights i både hall och sovrum.

Vardagsrummet är generöst i sin storlek och ljust tack vare stora fönsterpartier. Utanför fönstret har ni lummig grönska. Här blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Ni har olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, bord och tv-möbel. Vitmålade väggar även här tillsammans med originalparkett på golv. Från detta rum har ni även access ut till den inglasade balkongen i västerläge. Här kan ni ha både möbleringar och växter.

Köket har nyligen renoverats 2020 i stilrena materialval. Gott om förvaringsmöjligheter för köksredskapen i flertalet över- och underskåp i behaglig grågrön ton. Till det har ni grå laminatskiva ovan bänkskiva som även den består av grå laminat. Vitvarorna består av induktionshäll, köksfläkt, bra arbetshöjd på inbyggd ugn samt mikro med ångfunktion, i integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Intill fönsterpartiet har ni en given plats för matbord. Vitmålade väggar och vit klinker på golv även här.

Innanför köket har ni bostadens sovrum som är rymligt nog för en dubbelsäng, sängbord och skrivbord om så önskas. Stort fönsterparti även här som ger rikligt med ljusinsläpp. Bra förvaring har ni via spegelskjutdörrar längs med hela väggen till höger. Vitmålade väggar, en fondvägg målad i mörkgrått och ekparkett på golv.

Det helkaklade badrummet har vit klinker på väggar och mörkgrå klinker på golv. Inredningen består av WC, handdukstork, handfat i vitt med kommod och ovansittande spegelskåp, förvaringsskåp, en stor duschhörna med skjutdörr och en tvättmaskin underlättar vardagssysslorna. Lätt att hålla rent då mycket av inredningen är vägghängd. Ett stort fönster ger fint ljusinsläpp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 190 000 kr

Avgift: 3 923 kr/mån. i avgiften ingår värme, vatten, bredband och Kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,50533%. Andel av årsavgift är 0,50533%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 505 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, och hushållsel 360 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på säljarens uppgifter. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 113/1202.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3, ej hiss.

Byggår: 1962.

Storlek: 2 rum, varav 1 sovrum. Boarea ca 61,8 m². Areauppgifter enligt ekonomisk förvaltare.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Självdrag.

TV- och internetanslutning: TV: Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia där det ingår digital-TV (Lagompaketet), bredband 100/10 MBit samt bredbandstelefoni. Utöver detta kan medlemmar beställa större tv-paket och högre bredbandshastighet. Kontakta Telia för mer information och pris.

Energideklaration: Energiklass E, energiprestanda primärenergital 137 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2020-02-20.

Information Förening

Förening: HSB Brf Prästgården i Göteborg . Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 174 st lägenheter och 2 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 174 stycken lägenheter och två stycken lokaler. Belägna på Noleredsvägen 2-12 och Gamla Tumlehedsvägen 1-11. Boytan är totalt 12 820 kvm.
Det finns 13 st 1 rok, 53 st 2 rok, 81 st 3 rok och 27 st 4 rok.

Gemensamma utrymmen: Tvättstugorna finns i hus 5 och 6. Där finns en tavla där du hänger ett tvättlås för tidbokning vid angivna maskiner.
Inom området finns hobbyrum i hus 1, 4 och 5. Samlingslokal finns i föreningen.
Cykelförråd finns på entréplan i alla hus. Det finns även barnvagnsförråd.

Föreningens ekonomi: Föreningens förvaltning sköts av HSB. Föreningen höjde avgifterna med 2 % inför 1 juli 2020.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen håller just nu på med relining av bottenplatta. De har en bygglovsansökan inne för fönster, ventilation, tilläggsisolering och fasad.

Parkering: P-plats ca 204 kr/mån, går oftast fort att ordna. Det finns totalt 132 st. Garage ca 408kr/mån, lång väntetid. Det finns 47 st.
Mc-garageplats ca 153 kr/mån.
Besöksparkering finns på tre ställen.
7 platser - Gamla Tumlehedsvägen, framför hus 5
7 Platser - Noleredsvägen nedanför hus 6
På alla prästgårdens gästparkeringsplatser betalar man i P-automaterna
Kontaktperson för parkering är Jessica Lernhede och kan nås på mejl jessica.lernhede@hsb.se
eller telefon: 010-442 22 46.

TV och bredband: Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia där det ingår digital-TV (Lagompaketet), bredband 100/10 MBit samt bredbandstelefoni. Utöver detta kan medlemmar beställa större tv-paket och högre bredbandshastighet. Kontakta Telia för mer information och pris.

Torslanda Centralt

I Torslanda kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv.
Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda centrum, Torslanda torg och Amhults torg finns apotek, vårdmottagningar och ett stort utbud av affärer och restauranger. Torslanda har två bibliotek och i kulturhuset Vingen finns bl.a. bio, teater samt kultur- och musikskola.

Utbudet av förskolor och grundskolor är mycket bra, och det finns också ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, handboll och segling. Torslandavallen är en gedigen motionscentral med både idrottsplats, bollplaner, tennishall och ishall.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Fina badvikar hittar man i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

Torslanda inbjuder till ett trivsamt boende nära havet och storstaden.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning