Såld

Toppskick med både balkong och närhet till allt du önskar

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Portstråket 20

1:a Partille Port

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 624 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 38 kvm
Våning:
5/6, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Portstråket 20,
433 38 PARTILLE

Beskrivning

Denna bostad bjuder på balkong, fönster åt två väderstreck, välplanerat kök med maskinell utrustning från Siemens och plats för matsalsbord. Ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrum med plats för både soffa och säng samt gott om förvaring i en rymlig klädkammare. Genomgående ekparkett, vita väggar och vackra fönsterbrädor i natursten ger en lugn och enhetlig bas att inreda.

Ta hissen ner till den stora lummiga innergården som är helt unik i sitt slag. Här finns ett stort växthus som fungerar som en härlig festlokal samt odlingslådor, kryddträdgård och lekplats - enbart för de boende i området. Som en egen liten oas mitt i stan. Under innergården, allra längst ner i gatuplan tar hissen ned till en en stor mataffär, Coop, gym samt flera mindre butiker. På andra sidan byggnaden finns busshållplatsen som du smidigt transporterar dig in till Göteborg city. Ett bekvämt boende på alla sätt!

Lägenhetens 38 m² disponeras enligt följande:

Ta steget in i lägenheten där ni välkomnas av en hall kombinerat med ett ljust och rymligt kök. Det välplanerade köket är inrett med vitmålade skåpluckor och vitt kakel som kompletteras av en ljus bänkskiva i laminat. Köket har väl tilltagna arbetsytor och vitmålade skåpluckor som ger en ljus och fräsch känsla för trevliga middagar. Kökets maskinella utrustning är inbyggd ugn och mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll, kolfilterfläkt samt kombinerad kyl med frys. Samtlig utrustning är av märket Siemens. Lägenheten har genomgående ekparkett, vita väggar och vackra fönsterbrädor i natursten ger en lugn och enhetlig bas att inreda.

I vardagsrummet finns plats för både säng och soffa. Eventuell möjlighet till en sovalkov finns. Fönster och en anslutande balkong ger ett härligt ljus och skapar en luftig känsla i lägenheten som har ett högt läge över den trevliga innergården.

Vidare leder vi oss in i det rymliga badrummet som har vita kakelplattor och gråa klinkerplattor vilket ger en ljus och fräsch känsla. Här har vi även en kombinerad tvätt-/torktumlare, duschhörna med rundade glasdörrar för att enkelt skapa mer rymd i badrummet.

Från den inre hall nås en klädkammare som är väldigt rymlig och inredd med stänger samt hyllor för både ytterkläder, garderob och övriga förvaringsmöjligheter.

Till lägenheten finns ett vindsförråd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 624 kr/mån. I avgiften ingår värme och Telia om Triple Play. Kostnad för vatten och el tillkommer efter individuell mätning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,5694%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 472 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, vatten/avlopp 130 kr/mån, och hushållsel 197 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 5-1522/1522.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 1 rum. Boarea ca 38 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX (från-och tilluftsventilation med återvinning).

Bilplats: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

Information Förening

Förening: Brf Lyckan Partille Port. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 124 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen har uppfört 124 bostadsrättslägenheter fördelade på tre huskroppar inom fastigheten Partille 11:67, med adresserna Gamla Kronvägen 49 och Portstråket 18, 20 och 22.
Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som byggs under 2017-2019 och där Brf Lyckan är den första färdigställda etappen med inflyttning från slutet av januari till juni 2019. Föreningen bildades 2016. De 124 bostadsrätterna är fördelade på 1-4 rok:

47 st 1 rok
46 st 2 rok
28 st 3 rok
3 st 4 rok.

Gemensamma utrymmen: Gästlägenhet om 2 rok på 65 kvm som medlemmarna får hyra för 300 kr/dygn.
Stort växthus, beläget på innergården, som fungerar som en gemensamhetslokal som går att boka för fester och kalas, eller bara träffa sina grannar i och umgås och grilla.
Två gemensamma takterrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm.
Sopnedkast för brännbart och komposterbart finns vid varje trapphus.
Förråd till varje lägenhet finns på vinden.

Parkering: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

TV och bredband: Digital-TV med kanalpaketet Lagom och bredand 100Mbit/s via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats: Fastigheten har en helt unik och mycket stor innergård som alla boende kan nyttja, lika stor som Götaplatsen. Här finns flera miljöer för avkoppling och lek. Här finns odlingslådor, kryddträdgård, lekplats, cykelplatser under tak samt ett stort växthus med gemensam grill. Den slutna innergården blir som en egen liten by mitt i stan. Den gemensamma innergården delas mellan Brf Lyckan, Brf Kärleken och Brf Glädjen.

Övrigt: Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens ekonomiska plan samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning