Såld

Nyproducerat i attraktivt område

David Söderholm
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Ebbe Lieberathsgatan 14B

1:a Johanneberg / Almedal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 215 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 35 kvm
Våning:
3/7, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Ebbe Lieberathsgatan 14B,
412 65 Göteborg
Populära restaurangen Smokey dog ligger i huslängan
Populära restaurangen Smokey dog ligger i huslängan

Beskrivning

Här välkomnas du av tidlös elegans och ljusa färgval som skapar en perfekt bas för det skandinaviska hemmet. Genomgående vitpigmenterad askparkett kombineras med väggar och lister i kritvit nyans. Ni erbjuds en öppen och inbjudande planlösning där köket i vitt kommer från Vedum, avskild alkov för sängen och till sist ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter för att underlätta vardagssysslorna.

Lägenheterna i BRF Atlas har välplanerade planlösningar och kvadratsmarta utrymmen som skapar förvaringsmöjligheter utöver det vanliga. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med stora spröjsade fönster, som går i linje med den industrialistiska stil som genomsyrar hela kvarteret.

Den grönskande innergården bjuder in till umgänge med sin pergola, punktbelysningar och portiker som höjer områdets mysiga känsla oavsett årstid. För att underlätta det urbana livet finns cykelförråd, underjordiskt bilgarage samt ytterligare förvaring i rymliga förråd att tillgå.

Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om projekt Atlas :
https://www.jm.se/vastra-gotaland-lan/goteborg-kommun/sodra-centrum/atlas/

Möjlighet för tillträde från och med 10 november 2020.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare David Söderholm för att boka tid för informationsmöte

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 215 kr/mån. Inkl, värme och kallvatten. Utöver angiven månadsavgift tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr för kabel-tv, bredband och telefoni. Varmvatten debiteras utefter individuell uppmätt förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 181 kr och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 310 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, vatten/avlopp 60 kr/mån, och hushållsel 100 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 31203.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 7, hiss finns.

Byggår: 2020.

Storlek: 1 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 35 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

TV- och internetanslutning: TV: Via Telia triple play. Internet: Via Telia triple play.

Bilplats: Föreningen förfogar över 31 garageplatser i gemensamhetsanläggning, separat kö.

Övriga byggnader: Ett lägenhetsförråd tillhör lägenheten.

Information Förening

Förening: Brf Atlas.
I föreningen finns 146 st lägenheter och 4 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Tätt inpå stadens puls och grönområdenas motionsmöjligheter gör vi nu plats för fler stadsmänniskor. Atlas är fortsättningen på det stadsmässiga kvarterslivet som börjat ta form närmast innerstaden. Den industriella karaktären står för robusthet, stilren design och kvalitet men knyter samtidigt an till industribyggnaderna som en gång låg i närområdet. De 146 lägenheterna om ett till fyra rum och kök inryms i en hästskoformad byggnad som mäter från sex till åtta våningar. Lägst är huset i väster vilket gör att eftermiddags- och kvällssolen tas tillvara lite extra på innergården, balkonger och uteplatser.

Gemensamma utrymmen: Gemensamt cykelförråd nås smidigt via cykelhissen på innergården. Hissen ger också kortare väg till kvarterets miljörum där du enkelt kan återvinna allt som vanligtvis tas emot vid kommunens återvinningsstationer. Under huset finns även garage med parkeringsplatser för bilar.

Parkering: Föreningen förfogar över 31 garageplatser i gemensamhetsanläggning, separat kö.

TV och bredband: Telia Triple Play.

Gårdsplats: Den gemensamma innergården får ett lummigt uttryck med många sorters växter. Här planteras både gröna buskar och mindre träd. I anslutning till cykelhisshuset mitt på gården placeras en tilltagen pergola. Belysning skapar mötesplatser även under kvällstid. Pergolan dekoreras med kulörta lampor som passar såväl till sommarfesten som kräftskivan.

Johanneberg Almedal

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!