Snart till salu

Stor 2:a med balkong mot gården

Johan Gille
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Storgatan 27B

2:a Vasastaden

Kortfakta

Avgift:
3 639 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 67 kvm
Våning:
5, ej hiss
Byggår:
1894
Adress:
Storgatan 27B,
411 24 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johan.gille@lundin.se.

I den vackra fastigheten från slutet av 1800-talet ligger denna välplanerade 2:a. Belägen högt upp i huset med stor balkong mot föreningens lugna innergård. Välplanerad bostad med härliga rum, stora fönster och sociala ytor. Fantastisk möjlighet att skapa sitt eget drömboende. Utmärkt beläget i Vasastadens anrika kvarter med innerstadens sprudlande restaurangliv runt hörnet. Mycket stabil och skuldfri bostadsrättsförening.

Välkommen att kontakta Johan Gille för mer information!

Information Ekonomi

Avgift: 3 639 kr/mån. Andel i föreningen är 5,57%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 5, ej hiss.

Byggår: 1894.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 67 m².

Information Förening

Förening: Brf Storgatan 27.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades år 2000. Föreningen äger fastigheten Vasastaden 5:2 med adress Storgatan 27. Byggnad från 1893 med 16 lägenheter på totalt 1 251kvm. Föreningen har 15 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet med hyresrätt. Byggnaden är i mycket gott skick med bla stambyten och fasadrenovering utförda. Föreningen är idag helt obelånad.

Vasastaden

Vasastaden är belägen mitt i Göteborgs centrum och är en av stadens äldsta och pampigaste stadsdelar. De vackra, välbevarade stenhusen med detaljrika fasader präglar stadsdelens eleganta utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. De flesta av dessa hus byggdes mellan 1870-1920. Arkitekturen har inspiration från Paris och Wien.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Tvärs igenom stadsdelen, från Avenyn till Haga, löper Vasagatan och dess breda allé. Längs hela Vasagatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, skönhetssalonger, butiker och vårdmottagningar. På andra sidan vallgraven möter Göteborgs stadskärna upp med sitt stora utbud av shopping, nöjen och träningsställen.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Vasastaden är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Vasaplatsen som knutpunkt.

Sköna, gröna oaser finner man i Vasaparken, Kungsparken och vid Haga Kyrkoplan. Även Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården och Slottsskogen ligger på nära avstånd.

I Vasastaden lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning