Snart till salu

Ytterst välplanerad lägenhet med klassiska materialval

Simon Johansson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.johansson@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Anders Zornsgatan 21B

2:a Örgryte

Kortfakta

Avgift:
2 840 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
44 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1945
Adress:
Anders Zornsgatan 21B,
412 72 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på simon.johansson@lundin.se.

Välkommen till populära Anders Zornsgatan och denna ytterst välplanerade tvåa som är belägen i ett rofyllt läge. Lägenheten har ett fint ljusflöde, generös takhöjd och en härlig fransk balkong i söderläge. Bostaden präglas av ljusa och klassiska materialval. Generöst vardagsrum med vackra detaljer i stavparkett, kalkstensbänkar i djupa nischer samt en glasvägg i smide som delar av sovrummet med vardagsrummet. Stilfullt renoverat kök från 2019 i gråa toner med bra förvaringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp. Lägenhetens badrum renoverades 2018 och ger ett exklusivt intryck med carraramarmor.

Information Ekonomi

Avgift: 2 840 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV, ComHem samt bostadsrättstillägg till hemförsäkring.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,54%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 555 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 388 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 342 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 197 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Anders Zornsgatan 21B, 412 72 Göteborg. Göteborgs kommun.

Fastighetsbeteckning: Göteborg Torp 24:4

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1945

Lägenhetsnummer: 7

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 44 kvm. Areauppgifter enligt ekonomisk förvaltare. Enligt den ekonomiska förvaltaren är bostaden registrerad som en 1:a men disponeras som en 2:a.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Anders Zornsgatan 21. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 30 lägenheter varav 5 hyresrätter och 5 lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Anders Zornsgatan 21 köpte huset 2015. Föreningen består av 25 bostadsrätter, 5 hyresrätter samt 5 lokaler. Fastigheten Torp 24:4 är upplåten med tomträtt. Tomträttsavtalet omförhandlas 2025.

Föreningens ekonomi: Den ekonomisk förvaltningen administreras av Fastum UBC Förvaltning. Man höjde avgiften med 2% i januari 2020 innan dess har det inte gjorts några avgiftshöjningar sedan föreningen bildades.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen äger marken: Nej

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar via Nordic försäkring.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

Energideklaration: Utförd 2019-08-21. Energiprestanda 156 kWh/kvm och år. Energiklass F.

Renoveringar: Föreningen har en underhållsplan som upprättades 2015 och som sträcker sig fram till 2025.
Inga stora kommande renoveringar är planerade.

Gjorda renoveringar:
2015 - Nya tvättmaskiner till tvättstugan.
2016 - Dränering av fastighetens baksida, besiktning av tak, fasad, fönster och balkonger.
2017 - Syd- och västläge på fastigheten: renovering av fasad samt byte av fönster och balkongdörrar samt balkonger. Samma år byttes även alla horisontella avloppsstammar.
2018 - OVK samt installation av sopskåp.
2019 Byte eller målning av fönster på gavlarna mot Anders Zornsgatan, mindre planteringsarbeten på gården samt renovering av torkrum.

TV och bredband: Tv och bredband via Comhem. Fiberhastighet.

Parkering: Föreningen förfogar över 34 varav 18 med eluttag. Kostnad för att hyra en plats är 370 kr/mån för medlemmar och 685 kr/mån exklusive moms för övriga. Se separat kölista på föreningens hemsida.
Föreningen förfogar över 34 varav 18 med eluttag. Kostnad för att hyra en plats är 370 kr/mån. Se separat kölista på föreningens hemsida.

Gemensamma utrymmen: Till alla lägenheter hör förråd. I föreningen finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum samt ett mangelrum. Det finns även två cykelrum i källare samt en cykelparkering utomhus. Trevlig uteplats med sittgrupp med grillmöjlighet.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör två förrådsutrymmen, ett beläget i källaren och det andra på vinden.

Övrigt: Föreningen har en mycket bra hemsida med information: http://www.brfaz21.se.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!