Snart till salu

Gavelradhus i souterräng med trevlig terrassträdgård

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Lerum

Med Lundin Lerum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Eklövsvägen 207

Lerum Almekärr

Kortfakta

Rum:
3 rum
Boarea:
88 kvm
Biarea:
9 kvm
Byggår:
1990
Tomtarea:
224 kvm
Adress:
Eklövsvägen 207,
44350 Lerum

Lundin Värdering

Boka nu
Lundin
Lundin
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Välkommen att kontakta Niklas
Välkommen att kontakta Niklas

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på niklas.kocev@lundin.se.

Uppe på en höjd i ett barnvänligt villaområde som omges av natursköna omgivningar finner ni detta trivsamma gavelradhus i souterräng där man under vinterhalvåret kan skymta sjön Aspen mellan träden. Stor trevlig trädgård i terrasser med sol hela dagen samt stor altan och balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Huset har generösa sociala ytor i öppen planlösning på entréplan med vardagsrum, matplats och kök medan de mer privata delarna med sovrum är belägna på souterrängplanet. Två badrum varav det ena har en separat tvättavdelning.

Här bor ni bekvämt i ett barnvänligt område med ett lantligt läge och närhet till centrala Lerum. Natursköna omgivningar med skog samt fina badsjöar i Aspen och Lilla Stamsjön. I närområdet finns många lekplatser och inne i Lerum finns flera förskolor samt grundskola upp till gymnasium. I Lerum finns även bra restauranger och shoppingen man behöver. Goda kommunikationen med buss och tåg samt bra pendelavstånd till Göteborg.

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: 2 175 000 kr varav byggnadsvärde 1 056 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Pantbrev: Det finns 4 pantbrev om sammanlagt 2 664 000 kr.

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

Driftkostnad: Totalt ca 29 000 kr/år. Personer i hushållet: 4.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:8 500 kr/årVatten/avlopp:5 500 kr/årSamfällighet:9 600 kr/årFörsäkring:5 400 kr/år
I posten el ingår uppvärmning.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Eklövsvägen 207, 44350 Lerum. Lerums kommun.

Fastighetsbeteckning: Almekärr 3:399

Byggnadstyp: Friliggande villa, 2 plan i souterräng. Byggår: 1990

Byggnadssätt: Grund:Betongplatta, plintgrundStomme:BetongBjälklag:TräFasad:TräTakbeklädnad:TegelpannorUtv plåtarbeten:Lackerad plåtFönster:3-glasfönsterUppvärmning:Elpanna med vattenburen värmeVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Comhem. Bredband: Fiber via Comhem.

Storlek: Boarea 88 kvm.Biarea 9 kvm. 3 rum varav 2 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 224 kvm. Trädgård i terrasser med sol hela dagen. Stort välmående äppleträd, flertalet odlingslådor. Små gräsmattor på tre olika terrasser. Stor altan om ca 40 kvm samt balkong om ca 8 kvm i nordvästläge.

Bilplats: Kallgarage med plats för en bil.

Renoveringar: 2021 målning av båda badrummen samt målning av trappa till ovanvåningen
2020 byggdes trappor och altan
2019 nya golv och ytskikt väggar på nedervåning
2018 ombyggnad av ovanvåning med nytt kök och planlösning, omläggning av trädgård med byggd mur och dränering framsida, nytt balkongtak, samt byte och målning av den stora fasadvägen.
2017 ny elpanna och cirkulationspump
2010 ny varmvattenberedare.

Servitut: Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Gångväg, 1441-1257.12
Förmån: Officialservitut Gångväg, 1441-1257.13.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Lerum Almekärr GA:17 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Lerum Almekärr GA:27, Samfällighet: Lerum Almekärr S:4.

Planbestämmelser: Detaljplan.

Övrigt: Kvartersgård med gemensam bastu och samlingslokal i samfälligheten.
Stora förvaringsutrymmen på vindsplan samt ett förråd vid entrén.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Lerum Almekärr

Friluftsliv, storstadsliv och vackra omgivningar


Välkommen till Lerum, ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Det gynnsamma och rofyllda läget vid sjön Aspen är en attraktiv boplats. Lerums kommun består av Lerums centrum och flera mindre områden såsom Hulan, Öxeryd, Stenkullen och Aspenäs. Olstorp, Gråbo och Floda är samhällen som också hör till kommunen. Lerum är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bland annat handboll, fotboll, innebandy och ishockey. Kulturskolan har ett brett program för alla åldrar. I Lerums centrum finns ett stort utbud av butiker och matställen. Flera mindre torg med butiker och stormarknader finns också här.

Sjön Aspen är en stor tillgång i området och utmed sjön ligger fina badplatser och promenadstråk. Längs med Säveån i centrala Lerum finns trädgårdsprojektet Växtrum med flera gröna rum. Växtrum är en del i Lerums vision om att bli Sveriges ledande miljökommun. Nääs Slott och Nääs Fabriker är vackra, historiska platser. Runt om i Lerums kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt.

I Lerum lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning