Nyproducerad gaveletta med låg avgift

Simon Johansson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.johansson@lundin.se
Alexander Ryberg
assisterande mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Lindholmshamnen 8

1:a Lindholmen

Kortfakta

Pris/Bud:
2 590 000 kr
Avgift:
2 085 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
38 kvm
Våning:
2, hiss
Byggår:
2021
Adress:
Lindholmshamnen 8,
417 55 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Bara ett stenkast till Lindholmens kaj!

Vackra vinklar i väggar och tak sätter tonen för lägenheten invändigt. Här erbjuds en yteffektiv hörnlägenhet med fönster i två väderstreck i Brf Blanka. Läget intill älven är helt unikt. Det är knappt ett stenkast mellan Brf Blanka och kajen. Här kan du promenera på nybyggda stråk längs vattnet och ta en kopp kaffe i solen på trädäcket när du vill. För att gå hand i hand med den internationella atmosfären på Lindholmen krävs innovativ och vågad arkitektur. Det har Wingårdhs arkitekter verkligen lyckats med i Brf Blanka. Planerad inflyttning våren 2021.

Välkommen att kontakta oss för att höra mer om Lindholmens nya Brf Blanka eller besök:
https://www.hsb.se/goteborg/sok-boende/projekt/?projektlan=vastra-gotaland&projektkommun=goteborg&projektnamn=blanka

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 590 000 kr

Avgift: 2 085 kr/månad. I avgiften ingår värme, kabel-tv och bredband.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,4873%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen.

Information Bostad

Adress: Lindholmshamnen 8, 417 55 Göteborg. Göteborgs kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2021

Lägenhetsnummer: 6122

Våningsplan: Våningsplan 2. Hiss finns.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea 38 kvm. Enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Blanka i Göteborg. Föreningen är en bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: Välkommen till Lindholmshamnen och HSB brf Blanka. Vårt vackra Göteborg har en lång historia som hamnstad och det som tidigare varit hamn och industri förvandlas nu till en helt ny pulserande stadsdel – ett nytt levande centrum med den glittrande älven som närmaste granne. Lindholmshamnen kommer bestå av cirka 700 nya bostäder och lokaler. Av dessa byggs 122 förstklassiga lägenheter på 1–5 rum och kök i brf Blanka.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX).

Renoveringar: Huset är nyproducerat.

TV och bredband: Via datanät i lägenheterna, uttag i alla bostadsrum.

Parkering: Parkeringsmöjligheter finns i garage under husen som enkelt nås via hiss från samtliga trapphus. Totalt rör det sig om cirka 60 parkeringsplatser. Dessa fördelas till bosparare enligt turordning och därefter till medlemmar som inte bosparar. Det finns endast möjlighet att hyra en p-plats per hushåll. Besöksparkeringar kommer att finnas på gatorna i närheten av Blanka.

Gemensamma utrymmen: I brf Blanka har du och dina grannar en egen cykellounge att använda när ni vill. Andra gemensamma utrymmen i brf Blanka är föreningslokalen för exempelvis styrelsearbete och festligheter, övernattningslägenheten för dina långväga gäster, barnvagns- och rullstolsförråd samt tvättstuga.
Gården är utformad med gemenskap och trygghet i fokus, gott om sittplatser, öppna ytor och genomtänkt belysning.
Här finns lekytor, vackra planteringar, två pergolor och dessutom sköna hammockar att sitta i.

Övrigt: Lägenhetsförråd i källaren.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning