Välkommen till

Kabelgatan 15 C

Kabelgatan 15 C
1:a Majorna

Fransk balkong, garageplats ingår i avgiften

Varmt välkomna till dessa väl disponerade och perfekt planerade kvadratmetrar, högt upp i huset på våning tre av fyra. Ett fint boende med enhetliga och fina ytskikt som lämnar en neutral bas att inreda efter. Rymlig hall med access mot en generös klädkammare, vardagsrum som rymmer alla funktioner och med stora fönsterpartier som skänker gott om ljus samt fransk balkong. Kök med goda arbetsytor och plats för ett mindre matbord och nyrenoverat, helkaklat badrum med dusch. Garageplats ingår i avgiften!

På Kabelgatan bor ni i hjärtat av Majorna, lugnt och avskilt men med direkt närhet till allt som kan önskas. Här finns ett rikt utbud av mysiga caféer och restauranger, småbutiker, matbutiker och gym. Området bjuder på trevliga promenadstråk och på behagligt avstånd nås både Slottsskogens grönska och Klippans naturreservat med hamnpromenad och småbåtshamn. En cykeltur bort finner vi saltstänkta bad och båtar ut till skärgården. Goda kommunikationer erbjuds via flertalet bussar och spårvagnar som på fåtal minuter tar er in mot citypulsen med shopping och uteliv.

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens yta disponeras enligt följande:

HALL
Med lätta steg kliver vi ett par trappor upp och välkomnas in i den möblerbara hallen, naturlig plats för jackavhängning och skor lämnas intill entrén och mängder med förvaringsmöjligheter erbjuds via generös klädkammare. Golvet är belagt med en stavparkett, väggarna är målade i vitt.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum där generösa ytor inbjuder till en rad olika möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp, skrivbord och sov-del. Givmilda fönsterpartier förser rummet ett härligt ljusinsläpp och en luftig känsla och härifrån når vi den franska balkongen med vy över Kabelgatan. Vackert originalgolv i fiskbensläggning, vitmålade väggar.

KÖK
Köket ligger intill vardagsrummet. Tidlöst med vita profilerade skåpsluckor och utformningen i gavel lämnar bra med både förvaringsytor och arbetsytor. Maskinellt utrustat med spis/ugn och kyl samt frys. Given plats för ett matbord intill fönstret där två till fyra personer sitter ledigt. Golv belagt med en ljus matta och vitmålade väggar även här likt övriga rum.

BADRUM
Badrummet nås via hallen. Smakfullt i stramt utförande med sobra materialval, nyligen renoverat i samband med föreningens stambyte. Helkaklade väggar i vitt och golv belagt med antracitgrå klinker. Utrustat med WC, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp och dusch med invikbara frostade dörrar, förberett för den som önskar sätta in en tvättmaskin.

En alldeles underbar bostad i en välskött förening. Vi ses på visning!


Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta