Välkommen till

Fridkullagatan 18 F

3:a Johanneberg

tidlöst renoverad och balkong i västerläge

I ljust genomgångsläge på våning två finner vi denna fina bostad. Välrenoverad med respekt för originalet och med tidlösa kulör och materialval som lämnar en neutral bas att inreda efter, och väl disponerade ytor med luftiga rum. Ett generöst utformat vardagsrum med access mot den ljuvliga balkongen belägen mot västersolen. Smakfullt och fullutrustat kök med matplats för ett större sällskap, två väl tilltagna och rogivande sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med dusch.

Riktigt fin bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåning, flertalet uteplatser och grönskande innegård. Bostadsrättsföreningen Lilla Le i Göteborg är medlem i HSB Riksförbund och har en hel del erbjudanden inom olika kategorier, tillexempel träningsrabatt på fysiken och Teaterrabatt på Folkteatern.

Läget här är fenomenalt och omgivningarna har allt man kan önska, som en egen liten stad i staden. Mysiga kvarter med flertalet butiker, fik och restauranger. Alla behövliga bekvämligheter finns på gångavstånd. Här bor ni även med den omedelbara närheten till Mossens grönska och lagom promenadavstånd till Safjällets naturreservat för rekreation och motion. Bra kommunikationer med buss 18, 19 och 52 som stannar alldeles i närheten och tar er enkelt till såväl Linnestaden som till Avenyn.

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostadens yta disponeras enligt följande:

Hall
Vi välkomnas in i möblerbar hall varifrån vi når bostadens alla rum. Plats för avhängning intill entrén och stor klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter. Originalparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Stort härligt vardagsrum, rummet har gott om plats för en större matgrupp och soffgrupp med tillhörande möblemang. Golv belagt med originalparkett och väggar målade i vitt.

Balkong
Vardagsrummet har access ut mot bostadens fantastiska balkong, här får både vänner och växter plats. Läge mot västersolen där vi njuter som mest.

Kök
Ljuvligt kök renoverat år 2014, snickerier i vitt och vitt kakel. Matplats för flera intill fönstret med vy över grönskan. Maskinpark bestående av: Spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och kyl samt frys. Väggarna är målade i tidlöst vitt, golv belagt med originalparkett.

Sovrum
Nås via hallen intill vardagsrummet. Skulle också gå alldeles utmärkt att nyttja som ett barnrum eller hemmakontor men som idag disponeras som gästrum. Originalparkett och vitmålade väggar.

Sovrum
Tyst och lugnt mot husets baksida. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord, skrivbord och byrå. Förvaring lämnas i två rymliga garderober. Originalparkett och vitmålade väggar.

Badrum
Badrummet renoverades år 1998 i föreningens regi i samband med stambytet. Klinkergolv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, handduktstork och dusch.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta