Välkommen till

Myggan Ericsons Gata 10

3:a Örgryte / Torp

Toppmodern lägenhet i exklusiva Örgryte / Torp

Välkomna till en exklusiv och modern trerummare med drömläge i gemytliga Örgryte/Torp!
Lägenheten har generösa och välplanerade sällskapsytor, genomgående kvalitativa materialval och ett fint ljusflöde. Genomtänkta ytor med vardagsrum och kök i en öppen planlösning, två stora balkonger i både söder och norrläge, två tilltagna sovrum samt ett rymligt badrum med tvättavdelning. Vacker vitpigmenterad enstavsparkett i ek och vitmålade väggar är genomgående i hela lägenheten.

Granne med Stora Torp och slottsträdgården ligger Brf Studio 2 som är ett familjevänligt kvarter med ett av stans mest attraktiva lägen. Ni omges av en naturlig grönska som ger en inbjudande och exklusiv atmosfär. Här är det bara att stiga utanför dörren och ha lika nära lugnet i löpspåret som det pulserande livet i innerstaden.

Området kring Örgryte Torp har otroligt mycket att erbjuda. Bakom bostadsområdet ligger natursköna området Stora Torp med anor från Gustav Wasas tid. Här kan man hämta kraft ur den vackra och grönskande miljön med en skogspromenad. I närheten ligger Skatås friluftsområde, Vollybollplan, GLTK, Nordic Wellness, Delsjö Golfklubb och badplatserna vid Delsjön. Vintertid finns även en egen skidanläggning att njuta av. Bra kommunikationer in till stan erbjuds via femmans spårvagn som tar dig in till Avenyn på ca 10 minuter. Det finns dessutom fina gång- och cykelvägar hela vägen in till centrum. Focushuset vid Liseberg har all service man kan tänkas behöva såsom apotek, systembolag, frisör samt en av Göteborgs mest välsorterade matbutiker. På motsatt sida Delsjövägen ligger Bö centrum och i närheten ligger Ekmanskas vårdcentral. I området finns två förskolor och det finns även ett flertal bra skolor; Skårsskolan, Kärralundsskolan, Gamla och Nya Lundenskolan samt Böskolan och Montessoriskolan Casa. Trots att området är grönskande och rofyllt tar man sig snabbt ut på de stora lederna med bil.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två platsbyggda skjutdörrsgarderober som sträcker sig från golv till tak. Lägenheten har genomgående en vacker vitpigmenterad enstavsparkett i ek och ljusa toner på samtliga ytskikt.

Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor i öppen planlösning med fint ljusinsläpp och utgång till en stor balkong i söderläge. Sällskapsytorna kan möbleras med en generös soffgrupp samt ett matsalsbord för stora middagssällskap. Det stora fönsterpartiet sträcker sig från golv till tak och ger ett exklusivt intryck i kombination med den generösa takhöjden.

Modernt och sobert kök i grå ton från Marbodal. Överskåpen följer upp till tak och öppnas med en smart push funktion. Bänkskivan i kalksten slår an snyggt mot de gråa tonerna. Köket erbjuder både bra arbetsytor och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Lägenheten har två bra sovrum i varierande storlek. Det största sovrummet har plats för en dubbelsäng tillsammans med sängbord och för klädförvaringen står en inbyggd skjutdörrsgarderob som sträcker sig från golv till tak. Rummet erbjuder även utgång till lägenhetens gårdsbalkong. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och skrivbord och passar perfekt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Båda rummen ligger an mot gården vilket bidrar till ett lugnt och rofyllt läge.

Generöst tilltaget badrum som har antracitgrått klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar med vita matta kakelplattor. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegel med belysning, vattenburen handdukstork med elpatron, duschhörna med en rak glasvägg. Här har ni även en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovanliggande bänkskiva och överskåp hjälper till med förvaringen och underlättar vardagssysslorna.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta