Välkommen till

Bögatan 43 D

1:a Örgryte Bö

En pärla högst upp i huset med balkong och möjlighet att köpa råvind

Välkomna till underbara Örgryte Bö och denna välplanerade etta med insynsskyddat läge! Bostaden har en härlig balkong i högt läge och ni erbjuds förutom det ett välplanerat allrum med plats för soffa och säng, kök i vitt med plats för matbord och delvis kaklat badrum med toppmatad tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter via inredd klädkammare och garderob. Bostaden har fint ljusflöde genomgående, vitmålade väggar och parkett på golv. Sober bas att inreda till. Ett hem att trivas i!

Ett extra plus för denna bostad är att det finns möjlighet att köpa råvind av föreningen och bygga upp i etage. Offerter finns och för mer information, kontakta ansvarig mäklare!

Örgryte passar er som önskar ett centralt men ändå lugnt och tryggt boende med närhet till natur- och grönområden. Läget är optimalt med 5:ans spårvagnshållplats inom två minuters gångavstånd som tar er in till city på 10 minuter eller till Munkebäck och Östra Sjukhuset åt andra hållet. Det finns även fina cykelvägar och det är smidigt att ta sig ut på motorvägen för de som har bil. Vid Bö affärscentrum som ligger precis intill finns mataffär, blomsterbutik, två restauranger (även avhämtning) och servicebutik. Rakt över Delsjövägen ligger Stora Torp med Delsjöns golfbana och restaurang. Lilla Torps Allé tar er till GLTK med tennisbanor, gym, bastu och sjukgymnaster. Det är även gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat med härlig natur och sjöar för svalkande bad. Här ligger Skatås med motionsanläggning och elljusspår.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 43 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ta trapporna upp till våning tre och kliv in i denna hemtrevliga bostad. Väl i hallen möts ni av rymd tack vare den generösa takhöjden som är genomgående för bostaden. Ni har goda förvaringsmöjligheter i hallen, dels via en inredd klädkammare till vänster och en garderob längre in. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Allrummet är ljust tack vare både ett stort fönsterparti och balkongdörr som låter dagsljuset leta sig in och reflekteras fint i de vitmålade väggarna. I rummet finner ni olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, bord, tv-möbel och säng. Från rummet tar ni er ut till den insynsskyddade balkongen med utsikt mot omgivningen. Här har ni plats för bord och stolar som gör att ni kan sitta ned och njuta av tillvaron.

Köket i full funktionalitet. Gott om förvaringsmöjligheter för köksredskapen i flertalet över och underskåp. Inredning går i vitt med ljust kakel på vägg ovan den rostfria bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av spis med inbyggd ugn, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. I köket har ni plats för ett matbord med fyra stolar. Ett fönsterparti bjuder med rikligt ljusinsläpp, vitmålade väggar och ljus ekparkett från Kährs på golv.

Badrummet har ljust kakel på vägg och ljus våtrumsmatta på golv. Inredningen består av WC, handfat med vit kommod och ovansittande spegelskåp, duschhörna med draperi och en toppmatad tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta