Välkommen till

Volrat Thamsgatan 7A

Volrat Thamsgatan 7A
3:a Johanneberg

Välplanerat med fantastiskt utsikt

Högt upp i huset med milslång utsikt finns nu en extraordinär möjlighet att förvärva denna fullträff om 70 välplanerade kvadratmeter. Här bor du i ett lugnt läge men bara en kort promenad från Chalmers, Avenyn och Göteborgs övriga evenemangsstråk. Bostaden genomsyras av ett härligt ljusinsläpp från tydliga fönsterpartier i hela tre väderstreck. En bostad i utmärkt skick med ljusa och enhetliga ytor som lämnar en neutral bas att inreda efter. Här lever ni på höjden med en utsikt att skryta med. Hiss finns!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en entré med plats för fri avhängning som mynnar ut i en inre hall med förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Den inre hallen har originalparkett och väggar är målade i vitt.

Ljust kök med trivsam matplats invid fönstret som har högt läge och vidsträckt utsikt mot Liseberg, Örgryte och grönskande berg i horisonten. Köksinredning med vita släta luckor som har rostfria beslag, bänkytor i trä samt stänkskydd i vitt kakel. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av hällspis med ugn, fläkt, inbyggnadsmikro samt kyl med frys. Vitmålat golv och vitmålade väggar.

Härligt vardagsrum som präglas av fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti med grönskande utsikt samt vacker originalparkett. Vardagsrummet kan inredas med soffa och övrigt möblemang.

Bostaden har två sovrum som båda har gavelläge och stora fönster i vinkel. Det ena sovrummet nås via en stor öppning med skjutdörrar från vardagsrummet och passar även som matsal. Golvet kläs av originalparkett och väggarna är målade i vitt. Rogivande lummig grönska utanför fönstren och utgång till lägenhetens mysiga balkong som har grönskande omgivningar samt utsikt ner mot Gothia Towers.

Det andra sovrummet har vidsträckt utsikt med Gothia Towers i blickfånget och omgivande grönska. Golvet kläs av originalparkett och väggarna är målade i vitt tillsammans med en blågrå fondvägg. Här kan man inreda med dubbelsäng och förvaringsmöjligheter finns i en inbyggd garderob.

Badrummet har klassiska materialval som mörkgrå klinker och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, duschhörna med vikdörrar samt tvättmaskin. I taket sitter infällda spotlights.

Stark föreningen med stabil ekonomi och engagerad styrelse.

Johanneberg har allt du kan önska. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Några minuters promenad bort erbjuder Göteborgs paradgata Avenyn ett stort utbud av restauranger, gallerier och butiker. Grönskan uppe vid Humanisten och Näckrosdammen nås med lätthet, likaså Chalmers och Kapellplatsen med brett utbud av olika affärer, träningsanläggningar och en välsorterad livsmedelsbutik. Bara några minuters promenad bort stoltserar trivsamma Vasagatan med sina populära uteserveringar och restauranger. Det finns även bra kommunikationer med buss.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta