Välkommen till

Paradisgatan 27 O

Paradisgatan 27 O
2:a Gamla Masthugget

Landshövdingepärla i hjärtat av Gamla Masthugget

Nu erbjuds chansen att förvärva en riktig landshövdingepärla i eftertraktade Brf Betel. Högt belägen i Gamla Masthuggets charmigaste kvarter finns denna tvåa med hög charmfaktor tack vare bevarade 30-tals detaljer så som vackra fönster, element och brädgolv. Fin utsikt från vardagsrummet. Välskött och stabil förening som förvaltas av HSB. Bo med närhet till Linnéstaden och dess pulserande utbud, mysiga Majorna och natursköna Slottsskogen.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i denna genomgångslägenhet med en ljus hall där goda förvaringsmöjligheter erbjuds. En rymlig klädkammare ger plats för förvaring. Det är genomgående generös takhöjd och perfekt vitpigmenterade brädgolv, vilket upprepar sig genom hela lägenheten.

Vardagsrum med plats för dig och dina vänner. Väggarna har ett vitt ytskikt och brädgolvet är vitpigmenterat. Här ryms soffgrupp, säng samt matbord. Det är ett härligt ljusinsläpp från tre fönsterpartier som skapar lite magi när solens varma toner lyser in.

Köket är smakfullt renoverat 2015 med vitvaror från Bosch. Golvet i köket har ett svartvitt mönster, väggarna är vita och de ovanliggande stänkskyddet är av vitt kakel. Luckorna är vita samt gröna med generösa förvaringsmöjligheter och det finns gott om arbetsyta för den som tycker om att laga mat. Här får du plats med matbord med stolar där du kan avnjuta trevliga middagar med vänner eller mysiga söndagsfrukostar.

Sovrummet är harmoniskt och rymligt med ett fint ljusinsläpp från stort fönstret som vetter mot innegården och ger en fridfull känsla. Golvet pryds av samma vitpigmenterade brädor som resterande golv i lägenheten och väggarna är målade i en vit färg. Här finns plats för en dubbelsäng, sängbord samt avhängningsmöjligheter.

Badrum har en ljusblå våtrumstapet och plastmatta. Inredningen utgörs av wc, dusch, handfat samt tvättställ.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Gamla Masthugget


Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta