Välkommen till

Nordostpassagen 15

Nordostpassagen 15
2:a Linnéstaden

Lugnt gårdsläge & västerbalkong

Välkomna till denna ljusa lägenhet i mysiga Nordostpassagen med lugnt läge och härlig balkong i västerläge. Vardagsrummet är hemmets hjärta och här finns det plats för både soffhörna och matsalsbord. Välplanerat kök med köksinredning i vitt, generöst utformat sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Perfekt läge i Linné med närhet till restauranger, butiker och goda kommunikationer. Grönskande Slottsskogen nås dessutom efter bara några minuter.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning och förvaringsmöjligheter i garderober. Praktiskt mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar.

Köket är välplanerat och erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor samtidigt som det rymmer ett matbord. Köksinredning i vitt kombineras med bänkytor i trä och vitt strukturerat kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kyl med frys. Golvet kläs av ekparkett och väggarna har en grå tapet.

Härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Flera stora fönster bidrar med rikligt ljusinsläpp. Här finns även utgång till lägenhetens stora balkong som har eftertraktat västerläge.

Rymligt och ljust sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt tillsammans med en liggande vit träpanel.

Helkaklat badrum i ljusa toner. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, dusch och tvättmaskin.

Här bor man med både grönska och stadskärnan inom gångavstånd. Perfekt beläget med närhet till såväl Linné, Haga som Vasastan. På bekvämt avstånd ligger även Handelshögskolan, Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola. Daglig service finns alldeles i närheten i form av ett stort Hemköp, frukt- och grönsaksbutik och ett bageri. Goda kommunikationer med spårvagn på några få minuters avstånd. Fina rekreationsområden vid Änggårdsbergen, Botaniska trädgården och Slottsskogen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta