Välkommen till

Gibraltargatan 40

1:a Johanneberg

Ljus etta med balkong i omåttligt populära Johanneberg

I omåttligt populära Johanneberg som omringas av bekvämligheter finns den här ljusa ettan med balkong i soligt sydvästläge. Inte nog med att du bosätter dig i ett trivsamt område, bostaden har även bra disponerade ytor med flera tidsenliga detaljer bevarade samt ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Bostadens utformning skapar valmöjligheter i möbleringen där den naturliga samlingsplatsen är allrummet och köket är separerat från sällskapsytorna.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

I hallen ges bra förvaringsmöjligheter som utgörs av avhängning för ytterkläder. Från hallen ges den inbjudande känslan till sällskapsytan som får ett bra ljusinsläpp från fönsterpartiet i allrummet.

Allrummet anses väldisponerat vilket är en bra grund för er möblering. Här finns möjlighet till att skärma av med en sovalkov och goda förvaringsmöjligheter som utgörs av garderober. De jordnära färgvalen på ytskikten kombineras med klassisk ekparkett i original vilket ombonar bostaden med en rofylld anda. Härifrån nås den möblerbara balkongen i soligt sydvästläge. En perfekt tillgång att njuta av sommarkvällar eller bara skapa en luftig atmosfär till bostaden.

Köket har bra förvaringsmöjligheter som utgörs av över- och underskåp med äldre tidsenliga släta skåpsluckor. Fint ljusinsläpp från fönsterpartiet som sprider sig över de ljusa ytskikten och de vitmålade golvet vilket ger ett luftigt intryck.

Från hallen nås badrummet som är av äldre standard och inreds med kaklade väggar, WC, duschhörna, handdukstork, handfat samt spegelskåp.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta