Såld

Skandinaviskt ljust hem med tidlös elegans

Victoria Wigerud
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Mölndalsvägen 87F

3:a Södra Centrum

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 952 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
78 kvm
Våning:
6/10, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Mölndalsvägen 87F,
412 63 GÖTEBORG
Välkommen att kontakta Victoria
Välkommen att kontakta Victoria

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkomna till en modern trea som präglas av tidlös elegans och ljusa färgval som skapar en perfekt bas för det skandinaviska hemmet. Genomgående vitpigmenterad askparkett kombineras med väggar och lister i kritvit nyans samt inslag av grå kustgranit. Generösa sällskapsytor med genomgående ljusflöde och utgång till en stor terrass på ca 12 kvm med möjlighet att grilla med gasolgrill samt plats för solsängar och loungegrupp/matplats som vetter mot den lugna innergården. Lägenheten erbjuder även två bra sovrum, gott om förvaring samt badrum med tvättavdelning. Föreningen har en gemensam loungeyta med trådlöst internet, elegant inredda och ljussatta trapphus samt glasad hiss mot gatan som ger känslan av ett finare hotell.


Light Factory är ett bekvämt framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd på samma våning som bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Dessutom består affärslokalerna på bottenplan av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare. Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 952 kr/månad. I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220kr/mån tillkommer för bredband, TV och telefoni. Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,33687%. Andel av årsavgift är 1,34%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 657 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 282 kr/månadVatten/avlopp: 230 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Mölndalsvägen 87F, 412 63 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2018

Lägenhetsnummer: 41504/1504

Våningsplan: Våningsplan 6 av 10. Hiss finns.

Storlek: 3 rum varav 2 sovrum. Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: 2022-04-15 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Norra Nova. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 91 lägenheter och 4 lokaler.

Allmänt om föreningen: Föreningen Brf Norra Nova är en äkta bostadsrättsförening och består av 91 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har också fyra lokaler för uthyrning i bottenplanet mot Mölndalsvägen. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av JM. Föreningens adress är Mölndalsvägen 87C-87J.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Husjuristerna. Det finns planer på att höja avgiften framöver men inget är beslutat i dagsläget (2021-11-09).

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Energideklaration: Utförd 2019-08-21. Energiprestanda 73 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Renoveringar: Då fastigheten är nyproducerad finns inga utförda eller planerade renoveringar.
Hösten 2020 utfördes en 2-årsbesiktning.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och telefoni via Telia Triple Play (fiberLAN) vilket läggs som ett obligatoriskt tillägg på avgiften om 220kr.

Parkering: Föreningen disponerar över 42 garageplatser i en gemensamhetsanläggning som nås direkt med hiss ifrån trapphusen. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 300 kr/månad. Två av platserna är avsedda för elbilar och plats för elbil kostar ca 1650kr/månad. Föreningen förfogar dessutom över 3 MC-platser i garaget. Plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. I garaget finnas även två bokningsbara bilpoolsfordon. I dagsläget är det kö men det är förhållandevis bra omsättning på platserna.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns gemensam loungeyta med trådlöst internet, soffa, matplats och pentry, cykel- & barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning.
Gemensam grön innergård med utemöbler och grill.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning