Snart till salu

Modern bostad högst upp i huset med stor balkong

Simon Stark
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Trälåsvägen 14C

4:a Västra Frölunda

Kortfakta

Avgift:
4 476 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
95 kvm
Våning:
3/3, hiss
Byggår:
2014
Adress:
Trälåsvägen 14C,
426 68 Västra Frölunda

Lundin Värdering

Boka nu
Välkommen att kontakta Simon
Välkommen att kontakta Simon

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på simon.stark@lundin.se.

Hjärtligt välkomna till denna moderna och stilsäkra fyrarummare med härlig balkong i Västra Frölunda! Adressen är Trälåsvägen 14C och bostaden är relativt nyproducerad med ljusa och trevliga ytskikt som ger en naturlig bas att inreda till. Öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att familj och vänner kan vara delaktiga vid härliga middagar. Utnyttja balkongen under årets varma månader genom att möblera med antingen loungemöbel eller bord med minst fyra stolar. Bostaden erbjuder tre mycket bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt en gästtoalett intill entréhallen. Bostaden har allt ni kan tänkas behöva för att kunna flytta in och njuta av tillvaron! I fastighetens bottenplan finns 27 garageplatser varav 10 har laddstolpe för el-fordon.

Varmt välkomna på visning!

Här bor ni med närhet till butiker, caféer, matbutik och restauranger med goda kommunikationer till Göteborgs olika stadsdelar och till Göteborg centrum, inom gångavstånd från bostaden. Med sina femton busslinjer och tre spårvagnslinjer är Frölunda Torg den största knutpunkten i västra Göteborg. På cykel tar ni er snabbt och lätt ut till Saltholmen och dess sköna atmosfär, där kan ni ta någon av skärgårdsbåtarna för utflykt till de södra öarna, salta bad med sandstränder och klipphällar likväl som in till Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Änggårdsbergen. Vackra strövområden, välsorterade mataffärer, skolor (låg-, mellan- och högstadie), förskolor och annan bekvämlighet finns nära till hands.

Information Ekonomi

Avgift: 4 476 kr/månad. I månadsavgiften ingår 4 476 kr/mån för bostaden inkl värme och kallvatten, 216 kr/mån som avser Telia triple play tillkommer och 17 kr/mån som avser administrationskostnad för mätning av varmvatten tillkommer. Debitering för varmvatten tillkommer retroaktivt efter egen förbrukning.

Andelstal: Andel i föreningen är 4,3434%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av köparen.

Information Bostad

Adress: Trälåsvägen 14C, 426 68 Västra Frölunda. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2014

Lägenhetsnummer: 1203

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3. Hiss finns.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: BRF Trädgårdshöjden. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 27 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Trädgårdshöjden ligger i Grimmered i västra Göteborg. Föreningen bildades 2014. Föreningens består av ett flerbostadshus med 27 lägenheter. Föreningens adress är Trälåsvägen 14A, 14B och 14C. Föreningen förvärvade fastigheten 2014 när den stod klar. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av JM.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. Föreningen har mycket god ekonomi, bl.a har man gjort avsevärda extra amorteringar på banklånen genom åren. Föreningen planerar att göra en avgiftshöjning 2020, det är inte beslutat än hur stor höjningen kommer att bli men ca 2% (2019-12-06).

Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via IF. I föreningens fastighetsförsäkring ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Uppvärmning: Bergvärme, vattenburen.

Ventilation: FTX.

Renoveringar: I och med att fastigheten stod klar under 2014 så finns det inga större renoveringar inplanerade de kommande 10 åren.
Under 2018 har föreningen installerat 10 laddplatser i fastighetens garage.

TV och bredband: Telia triple play som inkluderar bredband, TV och telefoni. Uttag för TV- , bredband/internet, telefoni placerade i varje rum i bostaden.

Parkering: Husets källarplan innehåller ett garage med 27 parkeringsplatser, infart från Trälåsvägen. 10 av dessa garageplatser har laddstationer för elbilar. Föreningen hyr endast ut till de boende. Egen fjärrkontroll till garageporten. I garaget finns det även plats för cyklar, mopeder & MC. Kostnad för att hyra garageplats utan el ligger på ca 700 kr/mån. Kostnad för garageplats med laddstation inkl el ligger på ca 1 000 kr/mån. Det finns lediga platser i dagsläget, både med och utan laddplats (2019-12-06).

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns förråd, garage, cykelrum och barnvagnsrum. Alla dörrar till dessa utrymmen är elmanövrerade och handikappanpassade.

Övriga byggnader: Till denna lägenhet hör ett låsbart källarförråd. I föreningen är dörrar till förråd, garage, cykelrum och barnvagnsrum elmanövrerade och handikappanpassade.

Övrigt: Brf Trädgårdshöjden är en liten men välskött förening med god social samvaro. Föreningen har regelbundna och välbesökta föreningsaktiviteter i form av bland annat fixardagar och julgglöggsaftnar. Vidare information om föreningen finner ni på www.brftradgardshojden.se.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Grimmered

Grimmered inbjuder till ett behagligt boende där ett lugnt liv kombineras med det moderna storstadslivet. Detta trivsamma och charmiga villaområde har sitt ursprung i Grimmereds by. Byn omnämns redan på 1500-talet och delar av den finns bevarade än idag.

Bebyggelsen är en blandning från olika epoker och i olika stilar. Radhus, kedjehus och fristående villor bildar tillsammans en helhet och skapar en gemytlig atmosfär. Trädgårdar, gröna ytor och skogen ger en lummig inramning till området.

I Grimmered och dess grannområden hittar man god närservice. Vid Frölunda Torg ligger ett stort köpcentrum samt Frölunda Kulturhus. Med bil, buss eller spårvagn tar du dig lätt till centrala Göteborg.

Grimmered är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och en grundskola, Dalaskolan, med anor från 1884. Det finns också flera föreningar med verksamheter inom idrott, musik och kultur.

Här bor man både med skogen och havet nära till hands. Grimmered gränsar till Ruddalens stora grönområde. I denna lummiga skog finner man motionsslingor, vandringsleder och rastplatser. Här ligger också Ruddalens idrottscentrum. Uppifrån Ingegerdsberget kan man blicka ut mot havet. Till de härliga badvikarna och småbåtshamnarna i Önnered, Fiskebäck eller Långedrag är avståndet inte långt.

I Grimmered lever man storstadsliv i mysig miljö nära hav och grönska. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning