Välkommen till

Åke Falcks Gata 7

Åke Falcks Gata 7
1,5:a Örgryte Torp

Kvadratsmart 1,5:a med studiokänsla & stor terrass

Stilsäker och kvadratsmart lägenhet som passar perfekt som första bostad! Genomgående hög takhöjd som skapar en fantastisk rymd tillsammans med höga fönsterpartier från golv till tak. Stor markterrass som är naturligt uppdelad i separat matplats och loungedel med två utgångar. Modern standard med kvalitativa materialval och optimalt planerade ytor. Här är det bara att flytta in och trivas!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning. Lägenheten har en generös takhöjd som bidrar till en känsla av rymd, genomgående parkettgolv och väggarna är målade i ljusgrått.

Allrummet har en härlig känsla med öppna ytor och präglas av generösa fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Härifrån nås en stor markterrass som är naturligt uppdelad i två sektioner med varsin utgång. Allrummet kan inredas med soffa och matplats och sovalkoven skärmas av på ett naturligt sätt med en bokhylla. Sovalkoven har plats för en större säng samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.

Köket har köksinredning med vita släta luckor och stänkskydd i vitt kakel. Skåpen sträcker sig ända upp till taket vilket skapar extra förvaringsutrymme. Den maskinella utrustningen består av häll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Ett högt fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med antracitgrått klinkergolv med underliggande golvvärme, väggar med vita stora liggande kakelplattor. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med raka vikväggar i frostat glas. Här finns även en tvättmaskin med arbetsyta ovan samt förvaringsskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta