Välkommen till

Munkebäcksgatan 34B

2:a Kålltorp

Fantastisk tvåa med underbar uteplats som vetter mot grönskan

I hjärtat av natursköna och fridfulla Kålltorp finner ni denna unika bostad med optimal planlösning, bevarat trägolv och genomgående vackert ljusinsläpp. Här erbjuds en fantastisk uteplats utöver det vanliga som vetter mot den lummiga grönskan och som bjuder på många härliga soltimmar. I anslutning till uteplatsen har ni tillgång till föreningens gemensamma trädgård med möjlighet till såväl egen odling som sköna grillkvällar med familj och vänner. Här bor ni med insynsskyddat läge och underbar radhuskänsla. Med optimalt läge till både grönskan och de lokala butiker och restauranger samt endast 10 minuter till city är detta ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren kliver ni in i en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i en inbyggd garderob. Genomgående vackert brädgolv och ljusa väggar. Från hallen nås bostadens alla rum.

Till vänster in i hallen når ni det fina köket där en modern stil möter lantliga inslag. Köksinredningen är vit med bänkskiva i trä och ovanliggande stänkskydd i matt kakel. Här ges goda förvaringsmöjligheter och en avlastningsyta med vägghyllor sätter sin prägel på detta kök. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och intill får ett matbord för goda middagar plats. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spis med ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i en ljusgrön kulör.

Socialt och inbjudande vardagsrum som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster öppnar upp och skapar rymd. Här inne ges flera möbleringsalternativ med såväl soffgrupp, tv-bänk, avlastningsmöblemang samt ett matbord. Samma vackra brädgolv och väggarna är målade i vitt med en grå fondvägg.

Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord och längst ens väggen erbjuds förvaring i flertalet garderober. En unik detalj är den fondvägg som utgörs av vitmålad panel. Från sovrummet har ni direkt utgång till den underbara uteplatsen och gemensamma trädgården. En oas att slå sig ner vid en ljuv sommardag med en kopp kaffe i handen eller varför inte en kväll i goda vänners lag! Uteplatsen har gott om plats för loungemöblemang, grill, grönska och mycket mer.

Stilrent helkaklat badrum med grå/svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen utgörs av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, badkar med handdusch samt hängare för handdukar.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kålltorp

Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta