Välkommen till

Holmbacken 5

Holmbacken 5
3,5:a Skintebo

Otroligt rymlig med skön balkong

Genomgångstrea. Generös bostad med djup balkong i härligt läge! Idag används den som en trea med två rymliga sovrum samt en stor hall, men kan även med enkla medel göras om till en fyra. Gott om förvaring både i lägenheten och i förråden som ingår. P-plats ingår i avgiften. Barnvänligt område med goda kommunikationer.

Skintebo med sitt fantastiska läge. Här har vi gångavstånd till havet för att njuta av både bad och båt, sköna promenader i Billdals park samt närhet till skola. Handlar gör man i både stora Ica och den lilla lokala mataffären. Bra kommunikation till både Göteborgs city och Kungsbacka.
Trevligt planerad genomgångs-lägenhet på våning 2 av 2 med en inbjudande balkong i söderläge.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponerar sina 85 kvm enligt följande:

Hallen välkomnar med sin stora rymd och ypperliga förvaringsmöjligheter i garderoberna. Praktiskt med klinkergolv som sedan övergår till parkett. Detta rum har i liknande lägenheter i området delats av och inretts som separat sovrum/kontor eller liknande.

Till höger finner ni köket som har vit köksinredning med klassiska beslag, arbetsbänk i laminat med kakel ovan. Köksutrustningen består av spis, ugn, fläkt kyl, frys och diskmaskin. Köket är L-format och inbjuder till en större matplats invid fönstret. Ljusa väggar och laminatgolv.

Badrummet når ni också från hallen. Stilfullt med vita stora kakelplattor och ljusgrått kakel. Utrustningen består av dusch, toalett, handfat med kommod. Tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

Bredvid badrummet finns en större walk in closet med ingång från hallen.

Vardagsrummet är mycket generöst utformat och har plats för både soffgrupp och matgrupp. Det finns fönster längds hela ena väggsidan som ger ett skönt ljusinsläpp och vetter mot balkongen. Ljusa väggar och parkettgolv.

Här har ni utgång till den mysiga balkongen med härligt söderläge. Ljuvligt att få sitta här och njuta under sköna vår- och sommardagar med utsikt över området.

Sovrum 1
Ett mycket stort sovrum med goda förvaringsutrymmen i de många garderober som pryder rummet. Här är väggarna vita och en fondvägg som bryter av snyggt. En större dubbelsäng får med goda marginaler plats, samt övligt önskat mankemang såsom skänk eller liknande. Ingång från vardagsrummet.

Sovrum 2
Det når ni även det från vardagsrummet. Detta rum har gott om plats för större säng och annan möblering om ni önskar det. Det finns fönster ut mot balkongen och ut mot grannskapet. Målade väggar och parkettgolv.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Billdal Skintebo

blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Origohuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande.

Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta