Välkommen till

Eklandagatan 45C

Eklandagatan 45C
1,5:a Johanneberg

Välplanerad etta fri från insyn med nyrenoverat kök & badrum

Välkomna till denna moderna lägenhet på Eklandagatan 45C med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och en fransk balkong. Nyrenoverat kök och badrum från 2023 med tidlösa materialval och hög standard skapar bra förutsättningar för att trivas. Här lever ni med stadens puls på promenadavstånd men njuter av lugnet.

I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, biografer, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn med sitt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Knutpunkten Korsvägen som ligger precis nedanför backen erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn. I närheten finner ni även Näckrosdammen, Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning och övrig förvaring. Från hallen når man samtliga rum i bostaden. Hallen har grått klinkergolv och väggarna har en ljus färg.

Välplanerat och nyrenoverat kök från 2023 med stilfull köksinredning från Kvänum i grått samt bänkskiva och stänksydd i grått. Kökets maskinella utrustning består av kyl med frys, ugn, glaskeramikhäll och fläkt samt diskmaskin. Här får även en matgrupp plats.

Rymligt allrum med ett stort fönster och en fransk balkong som erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Här finns det plats för såväl soffgrupp som kompletterande möblemang och förvaring samt säng. Rummet har även en praktisk sovalkov som gör detta till ett rum att trivas i. Allrummet har ljusa väggar och ljust golv.

Nyrenoverat och helkaklat badrum i grått från 2023. Inredningen består av WC, dusch med glasväggar samt både handdusch och taksil, handfatskommod, spegel med belysning bakom och handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta