Välkommen till

Liedstrandsgatan 10

3:a Lunden

Modern bostad med sociala ytor och solig balkong

Välkomna till denna välplanerade bostad i ett populärt område som erbjuder fina materialval, stora öppna ytor, väl tilltagna sovrum samt toppmodernt badrum. Innanför ytterdörren möts ni av en stor hall med goda förvaringsmöjligheter till höger och på vänster sida nås de två sovrummen som ligger intill varandra. Köket är med sin generösa arbetsyta en perfekt plats för den som älskar att laga mat och har gott om plats att hänga vid med vänner. Stora fönster genom hela lägenheten ger rikligt med ljusinsläpp och öppnar upp varje rum. Det helkaklade lyxiga badrummet erbjuder badkar samt praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt ovanliggande bänkskiva som underlättar vardagssysslorna. I såväl hall som master bedroom och badrum finns gott om förvaring i platsbyggda garderober respektive hyllor på väggarna. En fantastisk bostad som är lätt att trivas i med underbar balkong i soligt läge. Välkomna på visning!

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta