Välkommen till

Sergelsgatan 3E

Sergelsgatan 3E
2:a Lunden

Mysig tvåa med västerbalkong & vidsträckt grönskande utsikt

Längst in på lugna Sergelsgatan och högst upp i huset finner ni denna insynsskyddade och välplanerade tvåa om 44,5 kvm med solig västerbalkong och vidsträckt utsikt över grönskande trädtoppar och stan. Härligt kök med rustik känsla, rymligt vardagsrum med generöst fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp och rofyllt sovrum med utgång till balkongen som svävar över de grönskande trädtopparna. Här bor ni med högt och bra läge i Lunden, nära kommunikationer och Danska vägen med dess utbud. I närområdet finns det stora grönområden och en mysig park samt bad såsom Härlanda Tjärn och Delsjön. Danska vägen som du når genom en kort promenad erbjuder ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Goda kommunikationer finns i området och centrala stan ligger endast tio minuter bort med buss 60 som går precis utanför.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta