Välkommen till

Kobbarnas väg 5

2:a Olskroken

Mysig lägenhet med generöst ljusinsläpp

Välkomna till denna trevliga bostad med välplanerade kvadratmetrar! Här bor ni i ett lugnt område med mysiga Olskrokstorget endast en kort promenad bort. Lägenheten erbjuder delvis öppen planlösning mellan kök samt vardagsrum vilket skapar en perfekt plats att bjuda hem vänner till. Det är lätt att trivas här och alla bekvämligheter runt hörnet är ett stort plus!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. Väggarna är målade i en ljusfärg och praktiskt klinker pryder golvet.

Ett steg in till vänster kliver ni in i det hemtrevliga köket. Inredningen är i vit med fin arbetsbänk i trä och stänkskydd i mörkgrå mosaik. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, inbyggnadsugn, glaskeramikhäll samt kyl och frys. Intill fönstret erbjuds yta för ett matbord.

Den delvis öppna planlösningen till vardagsrummet gör att rummet som redan är stort blir större. Härligt ljusinsläpp från generöst fönsterparti skapar rymd och fin karaktär till de ljusa väggarna och det fina trägolvet. Här inne finns gott om plats för soffgrupp, tv-bänk och ytterligare förvaring. I anslutning till vardagsrummet finns en inbyggd garderob för förvaring.

Bostadens sovrum är ljust med en härlig fondvägg i en harmonisk blå färg. Här inne finns det plats för en dubbelsäng samt ett skrivbord alternativt en möbel för förvaring.

Det helkaklade badrummet ligger i anslutning till sovrummet och har ljust klinkergolv samt väggar i beige kulör på kaklet. Inredningen består av wc, handfat, inbyggd spegel samt dusch. I duschhörnan finns en fondvägg i mönstrad grå mosaik som byter av och skapar karaktär.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Olskroken

Torghandel, småstadscharm och storstadspuls
Olskroken är ett område med gamla anor. Idag blandas moderna bostadshus med 50-talsarkitektur och äldre byggnader. Kring Redbergsplatsen står vackra landshövdingehus samt den pampiga St. Paulikyrkan.

Vid Olskrokstorget pågår traditionell torghandel, här finns flera fiskebodar, blomsterförsäljare och annat smått och gott. Vid torget finns även butiker och matställen. Kommunikationerna i området är goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Redbergsskolan och Redbergsteatern har ett stort utbud av kurser, föredrag och föreställningar. I Härlanda Park ligger kulturhuset Kåken som rymmer bl.a. bibliotek, öppen förskola och café. Flera träningsanläggningar finns på nära avstånd.

Gröna oaser finner man exempelvis i Östra kyrkogårdens park, i Redbergsparken och i Delsjöreservatet. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Olskroken inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende i Göteborgs östra centrum. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta