Välkommen till

Bögatan 50B

4:a Örgryte Bö

Insynsskyddad gavellägenhet med två balkonger

Välkomna till lugnet i staden! Näst högst upp på gaveln av huset finner ni denna välplanerade fyra som har insynsskyddat läge med grönskande utsikt, ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och två balkonger där man kan följa solens strålar. Lägenheten har tidstypiska 40-tals detaljer som fiskbensparkett och fönsterbrädor i kolmårdsmarmor. Örgryte passar er som önskar ett centralt men ändå lugnt och tryggt boende med närhet till natur- och grönområden.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och ett par steg in når ni en inre-hall med en platsbyggd garderob för extra förvaring. Väggarna kläs i en ljus färg och golvet kläs genomgående av vackert fiskbensparkett.

Till vänster in i lägenheten finner ni det stora och sociala vardagsrummet med ett fantastiskt fint ljus som kommer från stort fönsterparti och som verkligen sätter sin prägel på detta hem. Härifrån nås den soliga balkongen som ligger i insynsskyddat läge högst upp i huset. Ljusa väggar och fin fiskbensparkett för en enhetlig bas att inreda efter. Den generösa storleken gör att rummet erbjuder flera möbleringsalternativ där soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang får plats. I fil med vardagsrummet finns en matsal som erbjuder plats för ett stort matbord och stolar för trevliga middagar med familj och vänner. Rummet går att inreda efter behov som matsal, sovrum eller kontor.

Köket är i anslutning till matsalen och har goda arbetsytor samt förvaring för den som tycker om att laga mat. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, glaskeramik-häll, inbyggd ugn samt kyl och frys i fullhöjd. Ett stort fönster bidrar till fint ljusinsläpp och intill får ett matbord plats.

Längst in i lägenheten finns två vältilltagna sovrum. Master bedroom till vänster har platsbyggda garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och den franska balkongen bidrar till charm och ljusinsläpp. Här inne får en dubbelsäng med sidobord samt skrivbord plats. Utanför dörren finns en klädkammare för ytterligare förvaring.

Bostadens andra sovrum erbjuder även det goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och ett härligt ljusinsläpp. Det går utmärkt att inreda med säng, sidobord samt skrivbord.

Det helkaklade badrummet nås från den inre-hallen och går i jordnära toner. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel samt badkar.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta