Såld

Stort & rymligt gavelradhus med lummig terrass

Patricia Warnlöf
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Furumossen 115

5:a Partille

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
8 820 kr/mån
Rum:
5 rum
Boarea:
123,2 kvm
Byggår:
1989
Adress:
Furumossen 115,
433 47 PARTILLE

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkomna till Furumossen och denna fina bostad. Här erbjuds stora fina rum, härlig terrass i insynsskyddat läge och generöst ljusinsläpp. Lägenheten har öppna sociala ytor som bjuder in till umgänge på entréplan och en trappa upp nås de mer privata delarna. Här bor ni i ett lugnt och mysigt område endast 10 minuter från Partille Centrum!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Förbi den inbjudande uppfarten når ni hallen som är rymlig och ljus med goda förvaringsmöjligheter och avhängning av ytterkläder. Genomgående kläs väggarna av en ljus tapet och golvet pryds av fint parkettgolv.

Vidare in i bostaden nås det sociala vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en dörr som går att öppna ut till framsidans uteplats. Här inne får en stor soffgrupp, matbord, tv-bänk och annan avlastningsmöbel plats.

I anslutning till vardagsrummet nås det charmiga köket med vit inredning och bänkskiva i trä med ovanliggande stänkskydd i vitt. Även här inne ges ett generöst ljusinsläpp och en dörr till uteplatsen finns här. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spis med ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Här finns gott om förvaring i såväl hög-skåp som vägghängda skåp och här inne ges gott om plats för ett matbord. Ett extra plus är fönstret som sitter ovan bänkskivan som ger ljus och blir extra trevligt för den som lagar mat.

På varje plan finns ett badrum, båda med wc, handfat, spegel/spegelskåp samt badkar respektive duschhörna. Ena väggen kläs av kakel och övriga väggar går i blått.

Intill badrummen finns en tvättstuga med tvättmaskin, avlastningsbänk samt praktiskt torkskåp.

En trappa upp ligger de mer privata delarna och härifrån nås den underbara terrassen som vetter mot grönskan och är i ett lugnt insynsskyddat läge. Här ute finns gott om plats för utemöbler och loungemöblemang. En underbar plats att äta frukost vid på sommarmorgnar eller hänga med vänner över grillen på kvällen - en uteplats med riktig villakänsla!

Master bedroom går i neutrala toner och skapar en harmonisk känsla. Här inne får en stor dubbelsäng med sidobord samt skrivbord plats och i platsbyggda garderober finns goda förvaringsmöjligheter. Stora fina fönster och en fransk balkong skapar en lyxig känsla.

De övriga tre rummen går att inreda som sovrum, gästrum eller kontor. Samtliga med generös yta och härligt ljusinsläpp från öppningsbara fönster.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 8 820 kr/månad. inklusive värme, vatten och kabel-tv.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,02287%. Andel av årsavgift är 1,01%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 196 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 663 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 518 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Furumossen 115, 433 47 PARTILLE. Partille kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1989

Lägenhetsnummer: 1077

Storlek: 5 rum och kök varav 4 sovrum. Boarea 123,2 kvm. Enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: 2022-02-02 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Furumossen . Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 113 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Allmänt om föreningen
Brf Furumossen har en egen hemsida:
www.furumossen.nu

Föreningen har även en tidning, Furuposten som delas ut till medlemmarna i föreningen och fungerar som ett informationsblad.

Föreningen har ett gästrum inrett i kvarterslokalens nedre plan med sovplatser för 4 personer. Rummet hyrs ut mot en mindre kostnad.
I området finns en grovtvättstuga. Det går även bra att använda denna tvättstuga till vanlig tvätt.
Föreningen har även en bastu, solarium och en festlokal till föreningsmedlemmarnas förfogande.

I området har de sin egna miljöhantering där de hanterar sina sopor. Denna miljöhantering fungerar väldigt bra och det är därför viktigt att även de nya köparna sköter detta bra. Information om hur soporna ska hanteras finns på föreningens hemsida.

Antal lägenheter: I föreningen finns 113 st lägenheter.
Föreningen tillåter juridisk person: Nej

Föreningens ekonomi

Ventilation är utbytt i samtliga hus. Föreningen har även bytt ut termostatrar och pumpar i apparatrummen. Detta för att driftoptimera och vara energisnåla.

Gemensamma utrymmen
Det finns ett förråd utanför lägenheten som delas med grannen. Det finns även goda förvaringsmöjligheter på vinden.

Parkering

Totalt har föreningen 180 st parkeringsplatser och garage.
Parkeringsplats kostar ca 190 kr/mån och en garageplats ca 421 kr/mån. Samt mopedgarage 175 kr/mån
Det är kö till garage och parkeringsplatserna.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Utförd 2019-07-10. Energiprestanda 113 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Renoveringar: Besök gärna www.furumossen.nu för mer information eller se årsredovisningen.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!