Såld

Toppläge i Linné

Johan Gille
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Nordhemsgatan 48

1:a Linnéstaden

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 969 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
36 kvm
Våning:
3, hiss
Byggår:
1998
Adress:
Nordhemsgatan 48,
413 06 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

På Linnéstadens charmigaste gata ligger denna härliga etta. Belägen på tredje våningen med hiss med ett skönt ljusinsläpp och med en underbar utsikt över kvarterets pampiga fastigheter. Genomgående gott skick och smakfullt renoverat kök med gott om förvaring. Utanför porten väntar Linnés charmiga myller och innerstadens bästa restauranger och kaféer. Några minuter bort väntar dessutom grönska och rekreation i Slottsskogen och Änggårdsbergen.

Välkommen upp med hissen till tredje våningen. I entrén finns goda förvaringsmöjligheter i garderoberna direkt till vänster. Från hallen nås också badrummet som är helkaklat i grå och ljusa toner. Badrumsutrustningen består av handfat med kommod, spegelskåp, wc, handdukstork och dusch.

Det härliga köket är välutrustat och rymligt med gott om plats för flera sittande gäster. Utrustningen består av kyl och frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. God förvaring bakom vita skåpluckor. Den mörka bänkskivan i kombination med gråa och gröna färgval bryter snyggt av mot de i övrigt vitmålade väggarna.

Vardagsrummet är stort och har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Intill vardagsrummet finns en sovalkov som för den som önskar en 2:a delas av med en vägg för att få ett separat sovrum.

Till lägenheten hör också ett källarförråd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 969 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och tv (basutbud).

Andelstal: Andel i föreningen är 3,56929%. Andel av årsavgift är 3,57148%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr.

Information Bostad

Adress: Nordhemsgatan 48, 413 06 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1998

Lägenhetsnummer: 00032

Våningsplan: Våningsplan 3. Hiss finns.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea 36 kvm. Uppgifter enligt ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: 2022-01-19 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Nordhemsgatan 48. Föreningen är en oäkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 26 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Nordhemsgatan 48 är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 1998. I föreningen finns 26 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör adressen Nordhemsgatan 48. Fastigheten bebyggdes år 1998 och samma år förvärvades den av föreningen. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC.

Föreningens ekonomi: Ekonomisk förvaltare är SBC.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Renoveringar: Utförda Renoveringar:
2006 rensades ventilationssystem.
2012 dränerades innergård och brunnar renoverades.
2013 genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen.
2014 klinkergolv i entré samt källare reparerades och fastigheten energideklarerades.
2014-2016 genomfördes kontroll av fasad.
2015 genomfördes en vertikal spolning av spillvattenrör. Under samma år byttes även porttelefonsystem samt lås till 17 lägenheter och allmänna utrymmen.
2017 byttes tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugan.
2018 reparerades hiss. man bytte ut styrskorna och motvikten.
2019 nytt torkskåp.

TV och bredband: Kabel-TV och bredband via Com Hem.

Parkering: Boendekort.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns ett stort cykelrum, tvättstuga och en trivsam innergård med utemöbler och grill.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Linnéstaden

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning