Välkommen till

Olivedalsgatan 9

Olivedalsgatan 9
2:a Linnéstaden

Tvåa med stor potential & inglasad balkong

Utmärkt tvåa med balkong och stor potential mitt i Linné! Bostaden har ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till en inglasad balkong med utsikt mot Olivedalsgatan och Linnégatan. Nytt kök med klassiska materialval, badrum med tvättmaskin samt en stor möblerbar hall med gott om plats för förvaring. Här bor ni i ett omtyckt område med närhet till bekvämligheter som restauranger, caféer, butiker, gym, kommunikationer och grönskande Slottsskogen.

Lägenheten som säljs av Göteborgs kommun säljs med en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare inte kan göra några anspråk mot säljaren efter köpet på grund av fel eller brister. Köparen har själv ansvar för att genomföra en besiktning av lägenheten före ett köpekontrakt undertecknas. Vi ger därför möjlighet till alla intressenter att efter de inplanerade visningarna genomföra besiktning. Då bägge lägenheterna som säljs ligger jämte varandra finns möjlighet att bygga ihop dessa.

Lägenheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa lägenheten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rymlig möblerbar hall med mycket plats för förvaring. Plastmatta och tapetserade väggar.

Köket har ny köksinredning i vitt som kombineras med mörkgråa bänkytor och vitt klassiskt kvadratiskt kakel. Nya vitvaror som utgörs av hällspis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys. Plastmatta och vitmålade väggar. I köket ryms en matplats och ett fönster bidrar med ljusinsläpp. Stor öppning mot vardagsrummet.

Vardagsrummet är lättmöblerat och har generöst ljusinsläpp från höga fönsterpartier med utgång till en inglasad balkong som har utsikt mot Olivedalsgatan och Linnégatan. Plastmatta och tapetserade väggar.

Sovrum med plats för säng och arbetshörna eller garderober. Plastmatta och tapetserade väggar. Ljusinsläpp via ett fönster mot Olivedalsgatan.

Badrummet har plastmatta och delvis vitkaklade väggar. Utrustningen består av wc, handfat, spegel med belysning, dusch samt tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta