Välkommen till

Gibraltargatan 64

Gibraltargatan 64
3:a Johanneberg

Attraktivt läge med härlig söderbalkong & gemensam takterrass

Näst högst upp i huset finner ni denna luftiga gaveltrea med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och balkong i soligt söderläge. Lägenheten har bevarad känsla av historiens vingslag med originalgolv, gjutjärnsradiatorer och fönsterbänkar i marmor som tydliga tidsmarkörer. Socialt vardagsrum med generösa ytor, välplanerat kök, två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Engagerad förening med god ekonomi och gemensam takterrass som är enormt plus under sommarhalvårets varma månader!.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob. Golvet kläs av trägolv i original som är oljat 2023 och väggarna är tapetserade.

Ljust och härligt vardagsrum med gavelläge som har stora fönster i två väderstreck samt utgång till en balkong i soligt söderläge. Generös social yta som erbjuder flera olika möbleringsalternativ med utrymme för både soffgrupp och matsalsbord för större sällskap. Golvet kläs av fiskbensparkett som är oljad 2017 och väggarna är tapetserade.

Trivsamt kök som är renoverat 2016. Den maskinella utrustningen består av hällspis med induktion och varmluftsugn (Bosch, 2021), kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin (Siemens, 2016) samt kyl (Hotspot) och frys (Electrolux). Golvet kläs av trägolv i original som är oljat 2023 och väggarna är tapetserade. Intill fönstret finns det utrymme för en matplats.

Bostadens största sovrum nås från hallen och erbjuder generösa ytor som kan inredas med dubbelsäng och övrig inredning tillsammans med förvaringsmöjligheter i tre garderober. Ett väl tilltaget fönsterparti bidrar med ljusinsläpp. Golvet kläs av fiskbensparkett som är oljad 2017 och väggarna är tapetserade.

Det andra sovrummet är aningen mindre och ligger i anslutning till köket. Här finns plats för en säng tillsammans med skrivbord eller byrå och förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Golvet kläs av trägolv som är målat i grått och väggarna är tapetserade.

Det helkaklade badrummet som renoverades 2017 har beige klinker och vitt kakel. Inredningen består av WC, handfatskommod, spegel med skåp, duschhörna samt tvättmaskin (Electrolux, 2021).

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta