Välkommen till

Lanternavägen 3AD

Lanternavägen 3AD
4:a Torslanda

Trevåningsradhus med underbar utsikt nära havet

Välkomna till detta fantastiska trevåningsradhus i Hjuvik Torslanda. 2021 stod fem brf-radhus klara i Torslanda nära vattnet och nu har ni möjligheten att förvärva ett av dessa. Entréplan utgörs av härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med tvättmöjlighet samt en stor uteplats vid entrén. Övre plan är mer privat med två sovrum och toalett, varav ena sovrummet har utgång till balkong och klädkammare. Nedervåningen är ombyggd till en fullutrustad lägenhet med egen uteplats och ingång som ger möjlighet att hyra ut och få en extra intäkt. Lågt underhåll och driftskostnad, tack vare solceller vilket är ett extra plus! Närhet till skärgården med hav och vacker natur samtidigt som direktbuss in till centrala Göteborg endast tar 20 minuter.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

ENTRÉPLAN
Vid entrén välkomnas ni av en stenlagd uteplats där ni får plats med ett utomhusbord för trevliga middagar med vänner och familj.

Innanför ytterdörren möts ni av en hall som har gråa väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare.

Vidare in i bostaden kommer ni till vardagsrum och kök i öppet samband. Här ryms både en soffgrupp och ett matbord för stora sällskap. Köket har köksinredning från Marbodal i en modern grå färg samt överskåp med svarta luckor kombinerat med bänkskiva och stänkskydd i svart komposit. Den maskinella utrustningen är från Husqvarna och består induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Väggarna är målade i grått och golvet kläs av enstavsparkett i ek med golvvärme som är genomgående för bostaden.

På entréplan ligger ett av bostadens tre badrum. Modernt badrum med påkostade materialval. Golvet samt en av väggarna kläs av grå stenmönstrad klinker (60x60) och övriga väggar har grått kakel (9,5x30). Inredningen består av wc, handfatskommod med förvaring (Swedbergs), svart blandare (Noro), badkar (Tapwell), handdukstork, spegel med integrerad belysning samt kombinerad tvättmaskin med torktumlare (Husqvarna).


ÖVRE PLAN
På övre plan möts ni först av en möblerbar hall. Härifrån nås två sovrum samt bostadens andra badrum.

I det första sovrummet ryms en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter finns i en rymlig klädkammare. Väggarna är målade i en mörkgrå färg. Från detta sovrum nås bostadens trevliga balkong.

Det andra sovrummet kan inredas med en enkelsäng samt tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob med skjutdörrar. Väggarna är målade i en mörkgrön färg.

Helkaklat badrum med vitt kakel (9,5x30) och grå/blå klinker (60x60). Inredningen består av wc, handfatskommod med förvaring (Vedum), svart blandare (Noro), spegel med belysning, dusch med svart taksil (Tapwell) och glasvägg med svarta kantlister (INR) samt handdukstork (PAX).


NEDRE PLAN
Nedre plan är förberett som en uthyrningslägenhet. Här finner ni allrum och kök i öppet samband som kan inredas med både matbord, soffgrupp samt säng. Väggarna är målade i gått. Köket är från Ikea och har goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl med frys, spis, fläkt samt ugn. Härifrån nås bostadens altan som ger plats för både loungemöbler samt matbord.

På detta plan finner ni bostadens tredje badrum med mattsvart klinker (30x30) och vitt kakel (15x15). Inredningen består av wc, handfastkommod (Vedum), tvättmaskin (Elvita), spegel samt dusch med taksil (Tapwell) och glasvägg (INR).

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Torslanda Hjuvik

Skärgårdsliv, familjeliv och staden runt hörnet


Välkommen till Torslanda! Här kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv. Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda torg och Amhults torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. I Torslanda finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

I Torslanda lever du nära både havet och storstaden i en trivsam småstadsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta