Välkommen till

Kvadrantgatan 60

2:a Bergsjön

Högst upp i huset med solig balkong

Varmt välkomna till denna välplanerade tvårumslägenhet högst upp i huset med balkong. Trevligt kök med god förvaring och matplats med fina ljusinsläpp från två fönster, perfekt placerat sovrum och stort vardagsrum med utgång till en solig balkong. Rymligt badrum med badkar, wc och tvättmaskin. Förråd tillkommer för extra förvaring. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område endast 20 minuter från centrala Göteborg, välkommen att boka er på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Längst upp i huset finner ni denna perfekt planerade tvårumslägenhet i en välskött förening. Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning i skjutdörrsgarderoberna till vänster. Längre in i hallen finns även ett separat förråd för extra förvaring. Vid entrén kläs golvet av en praktisk plastmatta i ljusgrått som fortsätter in i köket och väggarna är vitmålade.

Vidare in i lägenheten kommer ni till köket som har stilrena färger. Väggar och köksinredning går i vitt och bryts snyggt av med stänkskydd i svart kakel tillsammans med rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt samt kyl och frys. Köket delas av med en halvvägg vilket skapar en perfekt plats för matbord med stolar precis framför ett av kökets två fönster.

Intill köket finner ni sovrummet som är rymligt och här får ni plats med dubbelsäng, sängbord, garderob och byrå för klädförvaringen. Väggarna är vita och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

Lägenheten har fönster från flera väderstreck och gör att den känns ljus och luftig. Vardagsrummet är generöst och här får ni plats med en stor soffgrupp, soffbord och tv-möbel samt mindre matbord. Här blir en naturlig plats att samlas på för att koppla av eller bjuda in till umgänge med vänner och familj. Väggarna är vitmålade och möter ett snyggt parkettgolv. I anslutning till vardagsrummet har ni en fantastisk balkong i högt läge utan insyn.

Badrummet har svart golv och delvis kaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. God förvaring i form av väggfasta skåp.

Mycket fin lägenhet i barnvänligt område. Nära till natur, lekplatser och busshållplats. Välkomna på visning!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Bergsjön

Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Området Bergsjön har fått sitt namn efter de berg och den sjö som bildades då inlandsisen drog sig tillbaka. Själva sjön, som också heter Bergsjön, är en trevlig skogssjö med klippstränder, bryggor och badtorn och här kan man både bada och fiska. På sommaren finns det även simskola här.

Nästan alla gator här har fått namn som på olika sätt anknyter till rymd och universum beror. Detta beror till stor del på Bergsjöns höga läge, ett av de högsta i hela Göteborg, där det från vissa adresser är möjligt att se ända bort till ön Vinga utanför Göteborgs hamninlopp.

Bebyggelsen i Bergsjön är i huvudsak ifrån 1960-talet och framåt och här finns en blandning av lägenheter, radhus och villor. Här bor du nära både storstad och natur, med många fina vandringsleder i direkt närhet samtidigt som det endast tar en kvart med spårvagnen in till de centrala delarna av Göteborg.

I Bergsjöns centrum finns ett brett utbud av vardaglig service med flera butiker, restauranger, vårdcentral, tandläkare med mera. Här finns även en välsorterad och intressant mix när det gäller frukt och grönt, charkuterivaror, orientaliska teer och kryddor.

Bergsjön inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta