Såld

Nybyggt, modernt och funktionellt

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Fyrklöversgatan 11

2:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 893 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
55 kvm
Våning:
4/5, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Fyrklöversgatan 11,
417 21 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

I ett fritt läge, näst högst upp i huset, erbjuds nu denna trivsamma tvårummare i omtyckta Brf Kvillered. Här bor man i en modern och påkostad miljö med högkvalitativt kök från Ballingslöv, maskinpark från Husqvarna och badrumsinredning från Svedbergs. Med sina gråtonade väggar, sitt ljusa golv kombinerat med svarta detaljer i kök och strömbrytare får man här ett elegant och industriellt intryck. Planlösningen är tilltänkt och förvaringsmöjligheterna är goda. Till lägenheten erbjuds även en entrébalkong belägen mot ett soldränkt söderläge. Inne i vardagsrummet finns även en fransk balkong.

Här bor ni i ett trevligt område på Centrala Hisingen med gångavstånd till natursköna Hisingsparken som erbjuder skog, strövområden, motionsslingor och utsiktsplatser samtidigt som stadens puls endast en kort buss- eller cykeltur bort. Goda kommunikationer med buss och i närområdet finns bra service som bland annat mataffären Lidl. Även närhet till både Kvillebäckens saluhall samt Backaplan med sitt breda utbud.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Direkt innanför entrén möts man av ett elegant grått klinkergolv, väggarna går i grått. Avhängning sker direkt till vänster. Vidare in i hallen finns gott om förvaring i flertalet garderober

Vardagsrum:
Ekparkett och gråa väggar. Gott om sällskapsytor där både soffgrupp och matsalsbord för ca 6 personer ryms. Från vardagsrummet kan man öppna den franska balkongen som en perfekt vädringsmöjlighet.

Kök:
Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köksinredning i grått från Ballingslöv och ovan arbetsbänken i grå laminat sitter grått kakel och spotlights. Luckor med dolda push-beslag. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, fläkt, integrerad kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin samt inbyggd mikro. Samtliga vitvaror från Husqvarna

Sovrum:
Plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Fönsterbänk i natursten.

Badrum:
Modernt badrum med mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i ljusgrått. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod (Svedbergs), infälld spegel, takdusch med vikbara glasdörrar, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Husqvarna).

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 893 kr/månad.
I avgiften ingår värme, kallvatten samt tv. Kostnad för varmvatten, el samt bredband tillkommer.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,84%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 250 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 150 kr/månadVatten/avlopp: 50 kr/månadFörsäkring: 50 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Fyrklöversgatan 11, 417 21 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2019

Lägenhetsnummer: 11-1302

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5. Hiss finns.

Storlek: 2 rum. Boarea 55 kvm. Areauppgifter enligt föreningen.

Tillträdesdag: 2022-03-03 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Kvillered. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 2017. I föreningen finns 54 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten med adresserna Fyrklöversgatan 11-13. Föreningen köpte fastigheten 2019 (äger marken).

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://brfkvillered.se/.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Nabo.

Föreningen äger marken: Ja

Renoveringar: Fastigheten nyproducerades 2019.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV via ComHem och Internet via ITUX (öppet fiberbernät). TV: Digital-TV via ComHem och Internet via ITUX (öppet fiberbernät).

Parkering: Föreningen förfogar över 24 parkeringsplatser i garage under huset. Till p-platserna är det separat kö.
Föreningen förfogar över 24 p-platser i garage under huset. Till p-platserna är det separat kö.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd finns på gårdarna och i garaget. Barnvagnsrum finns i garaget.

Övriga byggnader: Gemensam tvättstuga, tvättmöjlighet finns även i lägenhet.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning