Såld

Gaveltrea med stor balkong & generösa sällskapsytor

Benjamin Vidovic
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Simon Stark
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kaggeledsgatan 38C

3:a Munkebäck

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 158 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
84 kvm
Våning:
4/5, hiss
Byggår:
2001
Adress:
Kaggeledsgatan 38C,
41674 Göteborg

Beskrivning

Välkomna till en härlig gaveltrea i natursköna och populära Munkebäck. Lägenheten ligger högt upp i huset och präglas av fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och har en underbar balkong mot lummiga omgivningar. Generösa sällskapsytor bidrar med en känsla av rymd och inbjuder till samvaro med vänner och familj. Två sovrum, goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare samt badrum med tvättmöjligheter. Stabil och bra HSB-förening.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför entrén möts ni av en ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in i en inre hall erbjuds extra förvaringsmöjligheter i en garderob samt en rymlig klädkammare.

Allrummets rymliga och generösa sällskapsytor erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för soffgrupp, matsalsbord samt övrigt möblemang. Mycket vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från allrummet har ni direkt utgång till en rymlig balkong med lummiga omgivningar. Väggarna är ljusa och genomgående ekparkett.

Köket har vita luckor, bänkytor av trä och vitt kvadratiskt kakel. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Köket är välplanerat och rymligt med praktiska arbetsytor för den som tycker om att laga mat. Ovanför diskbänken finns ett stort öppningsbart fönster som bidrar till fint ljusinsläpp.

I det större sovrummet finns det plats för en dubbelsäng samt sängbord och de inbyggda garderoberna ger goda förvaringsmöjligheter. Väggarna går i ljusgrå kulör.

Lägenhetens andra rum passar perfekt att inreda som barnrum alternativt arbetsrum- eller gästrum. Här finns också förvaringsmöjlighet i två inbyggda garderober. Ljusa väggar samt ett fönster med fint ljusinsläpp.

Bostadens helkaklade badrum är rymligt och ljust. Inredning består av wc, handfat, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt en duschhörna. Golvet kläs av grå klinker och vitt kakel på väggarna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 158 kr/månad. i avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,10043%. Andel av årsavgift är 2,10043%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 556 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 411 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Kaggeledsgatan 38C, 41674 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2001

Lägenhetsnummer: 17/1302

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5. Hiss finns.

Storlek: 3 rum och kök varav 2 sovrum. Boarea 84 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Information Förening

Förening: HSB Brf Kaggeled. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 40 lägenheter.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Kaggeledsgatan äger fastigheten Kålltorp 125:3 i Göteborg med adress Kaggeledsgatan 38 A-D. Föreningen består av fyra byggnader med totalt 40 lägenheter.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. Föreningen har en god ekonomi. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2022-01-14).

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

Energideklaration: Utförd 2019-12-19. Energiprestanda 154 kWh/kvm och år. Energiklass F.

Renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan. Inga större renoveringar är inplanerade de närmsta åren.
Gjorda renoveringar:
2008 renspolning och filmning av dräneringsbrunnar.
2008-2009 inspektion av ventilationskanaler samt OVK-besiktning.
2012 spolades avloppsledningarna i samtliga lägenheter.
Hösten 2018 utfördes fasadrenovering samt spolning av samtliga dagvattenbrunnar.
Våren 2019 utfördes spolning av avloppsledningar i samtliga lägenheter.
2020 renoverades balkongerna på bottenplan.
2021 Byte av en av tvättmaskinerna i tvättstugan

Inga planerade renoveringar i närtid. (2022-01-14).

TV och bredband: Tv via Comhem. Bredband via Comhem och Telia fiber.

Parkering: Föreningen förfogar över 26 parkeringsplatser. Kostnad för att hyra en plats är ca 300 kr/mån respektive ca 350 kr/mån för plats med eluttag. I dagsläget finns det inga lediga platser och det är två personer före i kön. (2022-01-14). Fri parkering på Kaggeledsgatan.
.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns källarförråd, ett cykelrum i varje hus samt en gemensam tvättstuga i C-huset. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

Övrigt: Två gånger om året har föreningen fixardagar. Då de rensar rabatter och ogräs, klipper buskar, städar gemensamma utrymmen samt genomför lättare målning. Dessa dagar bjuds det på fika eller mat beroende på hur lång dagen planeras bli.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Munkebäck


Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planritning
Planritning