Välkommen till

Gibraltargatan 19A

Gibraltargatan 19A
2:a Johanneberg

Kvadratsmart funkistvåa granne med Chalmers


Högst upp i huset med insynsskyddat och fritt läge finner ni denna kvadratsmarta funkistvåa som känns större än sina 39 kvadrat. Genomgående generös takhöjd som ger en luftig känsla och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som skapar en skön atmosfär. Stilrent renoverat kök, lättmöblerat vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med tvättmaskin. Populär HSB-förening med fina uteplatser samt mycket stabil ekonomi och låg belåning vilket återspeglar sig i låga avgifter.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning som från fint ljusinsläpp från vardagsrummet. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i vitt.

Stilrent kök som renoverades 2018. Köket har köksinredning i vitt med handtagslösa luckor som kombineras med svart laminatbänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Grått klinkergolv och vitmålade väggar. I taket sitter infällda spotlights.

Vardagsrummet är lättmöblerat och har en härlig rymd tack vare det stora fönsterpartiet som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Här kan man inreda med soffa, matplats och övrigt möblemang. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i vitt.

Det rofyllda sovrummet kan inredas med en dubbelsäng och tillhörande sängbord. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i vitt. Ett stort fönster med insynsskyddat läge bidrar med ljusinsläpp.

Badrummet har helkaklade väggar i vitt och svart tillsammans svart klinkergolv. Inredningen består av WC, handfat, spegel, handdukstork, duschhörna samt tvättmaskin (Whirlpool, 2013).


Johanneberg är ett mycket populärt område som är väldigt lugnt och skönt trots extrem närhet till centrum. Här erbjuds mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri och blomsteraffär och det ligger med direkt närhet till Chalmers. Närheten till såväl stadens nöjen som grönskande omgivningar som Mossens naturområde, Näckrosdammen, Carlanderska och naturreservatet Safjället gör läget perfekt för ett bekvämt storstadsliv. Kommunikationerna är goda med fyra busslinjer varav två stombussar trafikerar området.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta