Välkommen till

Framnäsgatan 10

Framnäsgatan 10
1:a Johanneberg / Almedal

Landshövdingedröm

Välkommen till Framnäsgatan och denna charmiga bostad belägen högst upp i huset! Här fås den optimala ettan med separat och luftigt kök i mycket bra skick, badrum med tvättmaskin samt väl tilltaget allrum. Hela bostaden andas 20-talscharm och det finns dessutom fint brädgolv framtaget i allrummet. Här bor du med låg månadsavgift i en ekonomiskt stabil förening.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 37 kvadratmeter disponeras enligt följande:

På tredje våning välkomnas ni in i en luftig hall som erbjuder plats för förvaring i både en klädkammare samt en rejäl garderob med spegeldörrar. Här är väggarna målade i en fin brunbeige ton och golvet täcks av ett praktiskt golv i stenimitation, under detta golv ligger samma charmiga plankgolv som i allrummet för den som önskar ta fram detta.

Ljust och trivsamt allrum som präglas av rikligt med ljusinsläpp från fönstret i tidsenlig stil. Rummet är rymligt och tillsammans med den väl tilltagna takhöjden fås en luftig känsla. Plats finns för säng samt soffgrupp med tillhörande möblemang. Vill man så ryms dessutom ett skrivbord - perfekt för studenten eller hemmajobbaren! Golvet täcks av fint plankgolv i original och väggarna är vita förutom ett parti som är målat i en behaglig grön ton.

Stilrent kök som består av släta köksluckor i grått, ljus bänkskiva samt vitt kakel i halvförband. Här fås gott om förvaringsutrymme och arbetsyta. Plats finns invid fönstret för ett matbord med plats för fyra. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, spisfläkt, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys - allt i rostfritt utförande. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljust furugolv.

Ljust och rymligt badrum med grå våtrumsmatta och vita väggar. Här finns en tvättmaskin installerad samt WC, duschkabin, spegel och ett handfat med underliggande kommod.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg Almedal

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta