Välkommen till

Vidblicksgatan 1

5:a Nedre Johanneberg

Väldisponerad femma med balkong i sydvästligt läge

Nu har vi äntligen äran att få presentera denna fantastiska femrummare på Vidblicksgatan 1. Bostaden genomsyras av ett härligt ljusinsläpp från tydliga fönsterpartier som bidrar till en luftig atmosfär. Bevarade detaljer och fina golv såsom fiskbensparkett är genomgående och lämnar en neutral bas för er att inreda efter. I Nedre Johanneberg har allt du kan önska såsom grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Några minuters promenad bort erbjuder Göteborgs paradgata Avenyn ett stort utbud av restauranger, gallerier och butiker.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren välkomnas ni av en ljus och rymlig entré med plats för fri avhängning. Hallen bidrar till en extra lyxig känsla med dess bevarade fiskbensparkett som sedan fortlöper i bostaden. I anslutning till hallen finner ni även en gästtoalett som består av WC samt handfat. I hallen finns det även plats för önskat möblemang samt garderober.

Köket har bevarad originalinredning som bidrar med charm och de vita skåpsluckorna med tidstypiska beslag kombineras med bänkytor i gråa kalksten och stänkskydd i klassiskt vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av gasspis med inbyggd varmluftsugn, fläkt, diskmaskin från Siemens samt en extra bred kyl & frys från Siemens. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Här finner vi även ett djupt fönsterparti som bidrar med ett härligt ljusinsläpp in över kökets fina trägolv samt dess vita skåpsluckor.

I anslutning till köket finner vi en gång som leder oss till sovrum 4. Här finns det även med förvaringsmöjligheter. Sovrummet har bevarade originalgarderob samt originalplankgolv. Här finns det plats för säng samt skrivbord.

Vidare så tillkommer sovrum 2 & 3 som ursprungligen var ett rum. Även i dessa sovrummen så får man plats med säng samt skrivbord och annat önskat möblemang. Rummen har skjutdörrar samt kläs av fiskbensparkett och har vitmålade väggar.

I fil med vardagsrummet finner ni det generösa allrummet/matsalsrummet. Här finns det generösa ytor för att ha ett matsalsrum med långbord med önskat möblemang såsom vitrinskåp. Eller varför inte förlänga vardagsrummet med ett allrum.

Ljust och rymligt badrum med stor öppen dusch med en hög takhöjd. Inredningen består av WC, handfat med kommod, spegel, dusch samt hyllor som bidrar med förvaringen. Badrummet kläs av kalksten längst duschväggen samt vitt kakel.

Massivt vardagsrum med plats för allt man kan eftersträva. Med dess två fönsterpartier som bidrar till ett ljusinsläpp från det sydvästliga läget in till vardagsrummets fiskbensparkett till dess härliga känsla. Här finns det plats för större soffgrupp samt bord, Tv med bänk samt önskat möblemang. Vardagsrummet kläs av fiskbensparkett, målade väggar samt bevarade taklister.

I anslutning till vardagsrummet finner vi en lyxig entré in mot master bedroom. Två platsbyggda originalgarderober med överskåp tillför dess goda förvaringsmöjligheter, men även plats för fler garderober i sovrummet. Här finns det plats för större säng, skrivbord, garderober samt önskat möblemang. Sovrummet kläs såväl som andra rummen i fiskbensparkett med nymålade väggar. Här innehar man även lyxen att få tillgång till den generösa balkongen som är belägen i sydvästligt läge!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Nedre Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer och butiker. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Stadsdelen är populär bland studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta