Välkommen till

Gibraltargatan 64

Gibraltargatan 64
3:a Johanneberg

Fint renoverad gaveltrea med funkischarm

Mitt på välrenommerade Gibraltargatan med härligt gavelläge finner ni denna välplanerade funkistrea som är renoverad med fingertoppskänsla! Lägenheten erbjuder generös takhöjd, bevarade funkisdetaljer, ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt en stor balkong där ni kan njuta av eftermiddagssolen och blicka ut över omgivningarna. Socialt vardagsrum i eftertraktat gavelläge, renoverat kök och badrum i sober stil samt två bra sovrum. Engagerad förening med god ekonomi och gemensam takterrass som är enormt plus under sommarhalvårets varma månader!

Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri och blomsteraffär samt närhet till Chalmers. Närheten till såväl stadens nöjen som grönskande omgivningar som Näckrosdammen och Carlanderska gör läget perfekt för ett bekvämt storstadsliv.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av fiskbensparkett från Bjelin och väggarna är målade i skogsgrönt.

Rymligt och socialt vardagsrum med fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når ni lägenhetens stora balkong där ni kan njuta av eftermiddagssolen och blicka ut över omgivningarna. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp och matsalsbord. Golvet kläs av fiskbensparkett och väggarna är målade i en grå färg. En bevarad originaldörr med spröjsat glas blir en fin detalj till rummet.

Köket är totalrenoverat 2019/2020 i sobra materialval som ger en harmonisk känsla. Köksinredning med Ikeastommar och luckor från Urbanfronts i ljus grågrön ton i kombination med en stringhylla istället för överskåp. Bänkskiva och lågt stänkskydd i ljus kvartskomposit. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Siemens), frånluftsfläkt (Franke), inbyggnadsugn (Siemens), inbyggnadsmikro (Siemens), integrerad diskmaskin (Bosch) samt kyl med frys (Siemens). I köket finns plats för ett matbord. På golvet ligger ett mörkt vinylgolv med underliggande trägolv och väggarna är målade i vitt med en grå nyans.

Lägenheten har två sovrum. Det största sovrummet har ett generöst fönsterparti som bidrar med ett härligt ljusinsläpp i kombination med en grönskande utsikt. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober med mörkgråa luckor. Golvet kläs av fiskbensparkett och väggarna är tapetserade i en mörk skogsgrön färg som ger nattro. Även sovrummet har en bevarad originaldörr med spröjsat glas blir en fin detalj.

Det mindre sovrummet rymmer en enkelsäng med tillhörande möblemang och passar även perfekt som arbetsrum. För klädförvaring finns en dubbelgarderob med spegeldörrar samt en mindre klädkammare. På golvet ligger fiskbenslaminat och väggarna har en ljusgrå tapet. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Fint renoverat badrum från 2019, fackmannamässigt utfört och certifikat finns. Golvet kläs av greige klinker och väggarna är helkaklade i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod i grått från Gustavsberg, spegel, duschhörna med vikväggar i klarglas och svarta detaljer samt både taksil och handdusch. I badrummet finns även en tvättmaskin vilket underlättar i vardagen. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta