Välkommen till

Spaldingsgatan 3

Spaldingsgatan 3
2:a Johanneberg

Högst upp i huset med balkong & vidsträckt utsikt

Välkomna till denna fantastisk tvåa högst upp i huset i hjärtat av Johanneberg. Denna bostad erbjuder ett insynsskyddat läge och en fantastisk balkong. Bostaden genomsyras av ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier som bidrar till en luftig atmosfär. Ljusa väggar och fina golv såsom bland annat fiskbensparkett skapar en trevlig bas att inreda efter. Här bor ni i ett lugnt läge med gångavstånd till såväl Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola som stadens puls med bra utbud av restauranger, affärer och allt man kan behöva. Närhet till fina grönområden och bra kommunikationer med buss.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för avhänging av ytterkläder. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i en varmt ljusgrå kulör.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med ett stort fönsterparti samt utgången till den härliga balkongen i österläge. I vardagsrummet ryms med lätthet en soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats om så önskas. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade samma gråa färg som i hallen.

Kök från Myresjö i vitt utförande tillsammans med bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i grått kakel. Såväl arbetsytor som förvaring är generöst. Köket är utrustat med keramikhäll, varmluftsugn, frånluftsfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. På golvet ligger schackrutigt klinker och väggarna är målade i ljusgrått. Intill ett fönsterparti finns en given plats för ett mindre matbord

Väl tilltaget sovrum med fantastiska förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt två mindre klädkammare. Även här kläs golvet av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i en grågrön kulör. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Stilrent badrum i grått med klinker på golv och kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med dörr i klarglas. Badrummet har golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta